Focşani

articolul anterior articolul urmator

Cine sunt candidaţii validaţi de IŞJ Vrancea pentru concursul privind ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din şcoli

0
6 Oct 2016 14:07:23
Autor: Borcea Stefan
Inspectoratul Şcolar Vrancea
Inspectoratul Şcolar Vrancea

Inspectoratul Şcolar al Judeţului Vrancea a vacantat 119 posturi de director şi 26 de posturi de director adjunct în şcolile din judeţ.


În perioada 13 septembrie – 2 octombrie 2016, conform procedurii MENCŞ, s-a desfăşurat înscrierea electronică a candidaţilor. În judeţul Vrancea, 151 cadre didactice şi-au depus candidatura pentru cele 145 de posturi vacantate.

Dintre acestea, 9 cadre didactice şi-au depus candidatura pentru două sau trei posturi vacantate. În urma verificării dosarelor încărcate electronic, I.Ş.J. Vrancea a validat  158 de candidaturi.

Miercuri, 12 octombrie 2016, se va desfăşura proba scrisă a concursului, care constă în rezolvarea unui test-grilă cu itemi elaboraţi de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice. Probele de evaluare a curriculumului vitae şi de interviu se vor desfăşura în perioada 17 octombrie – 17noiembrie 2016.

O concurenţă deosebită se anunţă la Şcoala Ştefan cel Mare, acolo unde şi-au depus candidaturile mai mulţi profesori. Este vorba despre Doiniţa Ungureanu, care şi-a depus dosarul atât la funcţia de director, cât şi la cea de director adjunct, Maria Pătraşcu, care vrea să continue mandatul de director, dar şi George Panţica, care a bifat ambele posturi, cât şi cel de director la Şcoala din Tîmboieşti.

La Liceul Pedagogic Spiru Haret  s-au înscris la concurs Marius Măciucă, Dana Druşan şi Svetlana Baciu, aceştia depunând dosare pentru funcţiile de director şi director adjunct.

La Colegiul Naţional Al. I. Cuza postul de director este râvnit de Livia Marcu şi Daniela Sîrghie, iar Teodora Bentz şi Cucu Alina vizează postul de director adjunct. Actualul director, Marius Poll, nu mai candidează.

Tiberiu Dima, directorul de la Şcoala Ion Basgan, care a criticat aspru decizia organizării de către Ministerul Educaţiei a acestui concurs, nu s-a înscris la concurs, în schimb Alexandrina Ivan candidează pentru postul de adjunct.

 

  Cine sunt candidaţii

Rezultate Inscriere Concurs Directori by Borcea Stefan on Scribd

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările