Focşani

articolul anterior articolul urmator

50 de elevi şi profesori din  Vrancea, infectaţi cu COVID. 12 unităţi şcolare au trecut în online

0
18 Jan 2022 13:54:36
Autor: Borcea Stefan
Elevii au trecut ]n format online
Elevii au trecut ]n format online

Conform ordinului comun al ministerelor Educaţiei şi Sănătăţii, ei vor sta în online pentru următoarele două săptămâni.

În 12 unităţi de învăţământ din judeţul Vrancea semestrul II a început în format online din cauza unor cazuri de infectare cu COVID-19.

Asta pentru că 33 de elevi şi 15 cadre didactice din mai mult unităţi de învăţământ s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2.

În această situaţie se află cinci clase de la Colegiul Naţional "Emil Botta" Adjud, trei clase de la Şcoala Gimnazială "Ştefan cel Mare" Focşani, câte două clase de la Colegiul Naţional "Unirea" Focşani şi respectiv Şcoala Gimnazială "Duiliu Zamfirescu" Focşani şi câte o clasă de la Şcoala Gimnazială "Angela Gheorghiu" Adjud, Şcoala Gimnazială "Mihail Armencea" Adjud, Colegiul Naţional Pedagogic "Spiru Haret" Focşani, Şcoala Gimnazială "Nicolae Iorga" Focşani, Şcoala Gimnazială "Alexandru Vlahuţă" Gugeşti, Şcoala Gimnazială "Principele Şerban Ghica şi Principesa Aristiţa Ghica" Sihlea şi Grădiniţa cu program prelungit nr. 16 Focşani.

Potrivit IŞJ Vrancea, la finalul săptămânii trecute, 33 de elevi şi 15 cadre didactice şi auxiliare erau infectaţi cu virusului SARS-CoV-2.

În prezent, rata de vaccinare a cadrelor didactice şi personalului nedidactic din unităţile de învăţâmânt din Vrancea este de  68%, existând atât unităţi de învăţământ cu 100% rată de vaccinare. Sunt însă şi unităţi de învăţământ c niciun cadru didactic şi auxiliar vaccinat, aşa cum se întâmplă în şcoli sau grădiniţe din Şerbăneşti, Şindrilari sau Vintileasca.

Vă mai recomandăm

Scoală din Vrancea închisă din cauza cazurilor de infectare cu coronavirus. Timp de 14 zile, cursurile se vor desfăşura online

Peste 800 de elevi lipsiţi de echipamente electronice pentru şcoala online au primit laptopuri noi

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările