6.000 de euro, costul mediu al reabilitării termice pentru un apartament în Focşani. Câte blocuri au fost prinse în proiectul cu fonduri europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În Focşani sunt puţine blocuri reabilitate termic
În Focşani sunt puţine blocuri reabilitate termic

Municipalitatea a semnat contractul de finanţare pentru implementarea Proiectului “Creşterea eficienţei energetice a blocurilor de locuinţe din Municipiul Focşani, etapa a II-a".

Nu mai puţin de 224 de apartamente din nouă blocuri din Focşani vor fi reabilitate termic cu bani de la Uniunea Europeană.

Contractul a fost semnat marţi, de primarul municipiului şi directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională „Sud- Est" şi vizează îmbunătăţirea confortului termic în nouă blocuri în care locuiesc 380 de persoane. Valoarea totală a proiectului este de 6.296.290,96 lei, din care contribuţia Primăriei Municipiului Focşani este de 2.870.482,76 lei.

Acest lucru înseamnă că în medie, fiecare apartament va avea parte de lucrări în valoare de 6.000 de euro, din care Primăria Focşani suportă peste 2.700 de euro.

În Focşani, blocurile reabilitate termic fie prin programe guvernamentale, fie cu bani europeni pot fi numărate pe degetele de la o mână.

Care sunt cele nouă blocuri incluse în program

Str. Dimitrie Cantemir, Nr. 21, Bl. A, Sc. I
Str. Poieniţa, Nr. 12, Bl. 12, Sc. I
B-dul Brăilei, Nr. 4, Bl. 10
B-dul Brăilei, Nr. 7, Bl. 7
B-dul Bucureşti, Nr. 17, Bl. A4, Sc. 1 şi Sc. 2
B-dul Unirii, Nr. 28, Bl 28, Sc. 3
B-dul Independenţei, Nr. 6, Bl. 6
B-dul Unirii, Nr. 54, Bl. 54
Str. Simion Bărnuţiu, Nr. 2, Bl. 2A

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite