Focşani

articolul anterior articolul urmator

Înfrângere pentru prefectul nominalizat de PSD la Vrancea, în disputa pentru un teren în buricul târgului

0
28 Jan 2022 10:48:10
Autor: Borcea Stefan
Victor Roman, pre;edintele PSD Adjud
Victor Roman, pre;edintele PSD Adjud

Primăria Adjud a intenţionat ca pe terenul respectiv să construiască o creşă, dar aleşii locali au blocat proiectul.

Preşedintele PSD Adjud, fostul deputat Victor Roman, nominalizat de social democraţi ca propunere pentru funcţia de prefect, a pierdut definitiv procesul pentru un teren la care râvnea în centrul oraşului Adjud.

Terenul în cauză a făcut obiectul unor dispute politice în Consiliul Local Adjud, după ce primăria din localitate intenţiona să construiască pe el o creşă, prin Compania Naţională de Investiţii.

Aleşii PSD au blocat transmiterea terenului către CNI, iar municipalitatea a fost nevoită să găsească alt teren pentru construcţia creşei, astfel încât să nu piardă fondurile de la Ministerul Dezvoltării.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei, terenul se află de mulţi ani în proprietatea municipiului, chiar în centru, în vecinătatea Colegiului Gheorghe Balş, are carte funciară şi este inventariat prin hotărâre de guvern.

Omul de afaceri Victor Roman, fost deputat şi actual preşedinte al PSD, a cumpărat la rândul său un teren cu o suprafaţă mare în vecinătate, prin intermediul firmei la care este acţionar şi a susţinut atunci când s-a făcut intabularea că lipseşte un hectar. El a indicat că ar fi vorba chiar de terenul primăriei, motiv pentru care a acţionat în judecată administraţia locală.

Joi, 27 ianuarie, la Tribunalul Vrancea, magistraţii au decis, definitiv, să respingă acţiunea firmei lui Victor Roman, astfel că Primăria Adjud poate folosi terenul în cauză pentru viitoarele proiecte de investiţii.

Vă mai recomandăm:

Aleşii PSD din Adjud blochează construcţia unei creşe în oraş. Terenul este vânat de fostul deputat Victor Roman

Lăcomie versus omenie. O creşă blocată politic de un fost deputat va fi făcută graţie donaţiei unui om de afaceri

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările