Focşani

articolul anterior articolul urmator

Alesul local Vrabie, un strălucit "killer" de mistreţi

0
3 Mar 2013 10:46:22
Autor: Borcea Stefan
Cătălin Vrabie (şapcă portocalie), la vânătoare de mistreţ
Cătălin Vrabie (şapcă portocalie), la vânătoare de mistreţ

Consilierul local, cunoscut ca un vânător pasionat, apare într-o fotografie postată pe Facebook alături de alte persoane la finele unei partide de vânătoare încheiată cu uciderea a cinci mistreţi şi a unei căprioare.

Vânătorul Cătălin Vrabie arată într-o fotografie postată pe Facebook cât de priceput este în ţintirea animalelor săbatice.

Social-democratul Vrabie (cu şapcă portocalie pe cap), alături de prietenii lui, printre care şi viceprimarul Gabriel Necula, se laudă cu capturile impresionante făcute în urma unei partide la care a participat în luna ianuarie, când au căzut sub tirul de gloanţe cinci mistreţi şi o căprioară.

Pasiunea pentru vânătoare a fostului ministru secretar de stat la MAI, Cătălin Vrabie, datează de mult. El a ajuns în atenţia Poliţiei, în 2006,când a fost oprit de oamenii legii în comuna Gura Caliţiei, când se întorcea de la o partidă de vânătoare neautorizată. În maşină poliţiştii i-au găsit un animal, despre care au spus iniţial că este căprioară. Ulterior, după cercetări, căprioara s-a transformat în "capră". În urma verificărilor a primit o amendă.

Din anul 2011, administrează mai multe fonduri de vânătoare, printre care şi fondul Dumbrava- Gura Caliţei, care a fost administrat de Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) Vrancea.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările