articolul anterior articolul urmator

ANAF a dat lovitura! A reuşit marea confiscare! Nişte urzici de 5 lei

100
29 Mar 2015 12:16:33
Alexandra Tătaru
O bătrână a fost lăsată fără urzici de către inspectorii ANAF
O bătrână a fost lăsată fără urzici de către inspectorii ANAF

100 Comentarii

Stan Toma
29.03.2015, 12:41:41

Asta a fost baza comunismului. Un stat bandit care umileste si comfisca totul in numele tuturor.Fara discernamant.V-ati intrebat de ce stati la coada la impozite?.De ce trebuie sa stai la coada pentr o adeverinta .? Daca era „pe timpuri„ batrana care vindea urzici era trecuta la chiaburi si infunda puscaria. Asa se pune presiune pe investitor ,ca sa stie de „stapan organu*.Altadata cand controleaza sa adopte pozitia ghiocelul.

+34 (42 voturi)
Radu Mircea
29.03.2015, 13:56:59

# Stan Toma Ei.... Sa vezi mata cum sar cu spaga toti patronii , mari si mici la al doilea control dupa ce le-a fost inchisa pravalia o luna de zile sau trei luni . Nici nu vreau sa ma gindesc ce au mincat patronii si mai ales salariatii timp de trei luni . Timp in care in mod surprinzator nici statul abuziv nu a incasat nici un leu din impozitele datorate de salariatii pravaliei respective , din TVA-ul datorat , din impozitul pe profit , ba cred ca multi s-au infipt in fondul de somaj , ca doar au ramas fara munca .

+29 (33 voturi)
Paun Al
29.03.2015, 12:45:31

Frecventa controalelor si marimea amenzilor ar trebui sa fie proportionala cu prejudiciul adus de firme , de persoane , statului . La firmele mari , sau cele locale care au trecere si cotizeaza la autoritati nu se duce ANAF-ul ...ca sunt din ..famiglie , din grupul lor de interese . Si atunci sa duc la cei mici , la cei slabi , la cei fara protectie . Stau aproapte de o mare piata . O strada ce duce in piata , este impartita in zone, in care de multi ani , aceiasi vanzatori de tigari de contrabanda , isi impart teritoriul . Trece politia locala ,trece controlul pietelor , ANAF-ul si nimeni nu le face nimic . Ieri am vazut tot asa o batrana cu niste verdeturi si un cersetor fara maini inconjurati de vreo cativa politisti locali agresivi . Cand le-am spus ca la cativa metri mai incolo sunt cei ce vand tigari de contrabanda ... s-au uitat urat la mine .

+25 (25 voturi)
Stan Toma
29.03.2015, 13:57:13

La constructia unei pensiuni inspectorii „de munca” au inconjurat cu „mascatii„ obiectivul si au controlat muncitorii..Seful de santier a cerut o comportare civilizata celor de la ITM si a intrebat de ce atata tevatura .Lucrul acesta a jignit. Totul in regula .Toti erau angajati cu carti de munca . Dupa cateva zile ITM-ul a ajuns la concluzia ca un angajat a lucrat nelegal o zi ,ziua in care a efectuat protectia muncii in baza de productie.Din declaratia angajatului asa reiesa : Eu lucrez din data de 18 .iar in schimb era pontat din data de 19 atunci cand s-a prezentat la santier. Este deja un proces de contestare a amenzii astronomice care a fost aplicata firmei doar pentru faptul ca seful de santier a fost „cu gura mare”. Asta este statul Roman! Fara nici-o exagerare, domnul fost ministru Tanasescu are dreptate.Banditism la nivel de stat.(Cuvintele ii apartin)

+23 (23 voturi)
Vanatorul/d.c.
29.03.2015, 13:26:22

Victor Ponta ii baga in sedinta pe toti inspectorii de la ANAF - Domnilor inspectori, am o gaura in buget de vreo 5 miliarde de lei..Cu conditia sa nu fie de-ai nostri si nici de-ai lui IPS Daniel, va cer sa iesit pe teren si sa-i ardeti pe toti. Nu va ascund faptul ca o parte din bani, cam vreun miliard, ii vom investi in modernizarea penitenciarelor si asigurarea unei vieti cat mai bune puscariasilor, asa ca vreau sa va miscati rapid. - Domnu premier, da' oare n-ar fi mai bine ca miliardul asta sa--l dam la Invatamant..? - Domnu' inspector, ai impresia ca dupa ce voi termina cu guvernare, eu şi cu dumnevoastra si cu inca multi altii, vom merge la şcoală..?

+8 (22 voturi)