Focşani

articolul anterior articolul urmator

Arhitectul stagiar Elena Marcu Ştefănescu a câştigat concursul de proiecte în baza căruia se vor construi semnalele de intrare în judeţ

0
25 Apr 2014 10:18:21
Autor: Borcea Stefan
Aşa vor arăta semnalele de intrare în Vrancea
Aşa vor arăta semnalele de intrare în Vrancea

Câştigătoarea va primi din partea Consiliului Judeţean Vrancea suma de 8000 de lei. Concursul  a fost deschis tuturor studenţilor arhitecţi  şi arhitecţilor stagiari.

Juriul proiectului „Porţile Vrancei” a desemnat câştigătorul competiţiei prin care a fost aleasă soluţia care va sta la baza construirii celor cinci semnale de intrare în judeţ.

Concursul a fost câştigat de arhitectul stagiar Elena Ştefănescu Marcu, care în opinia juriului a creionat cel mai bine porţile de intrare în judeţ, respectiv DN 2-E85 ieşire spre Bucureşti şi Bacău, DN 11A ieşire spre Bârlad şi Oneşti, DN 23 ieşire spre Brăila (Măicăneşti), DN 24 ieşire spre Tecuci şi DN 2D ieşire spre Ojdula.

Pentru munca sa, arhitectul va fi răsplătit cu suma de 800 de lei. Pe locurile următoare s-au aflat echipa formată din arhitecţii Alexandru Simion şi Bogdan Gabriel Creţu, care va fi premiată cu 4500 de lei, iar pe locul trei s-a clasat echipa de arhitecţi Oana Munteanu şi Vasile Andrei Suharu, premiul pe care echipa îl va încasa fiind de 2500 de lei.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, în calitate de membru de onoare al juriului, a precizat că îşi rezervă dreptul de a recomanda ca la elaborarea proiectului tehnic pentru soluţia clasata pe Locul I să se restudieze elementul central, astfel încât să devină lizibil de la o distanţă mai mare.

Mai puteţi citi:

FOTO Vrâncenii pot contribui prin vot la alegerea celor cinci semnale de intrare în judeţ

Oprişan, mai tare ca Bacinschi. Vrea cinci semnale de intrare în judeţ

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările