Focşani

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

7
28 Oct 2020 09:51:16
Alexandra Tătaru
Depunerea jurământului de credinţă
Depunerea jurământului de credinţă

Am trecut prin toate furcile şi chingile, în final am reuşit. Vreau să mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi în noi.

Am fost o echipă mică, dar puternică, supusă tuturor presiunilor ce se pot pune în jocul politic deseori murdar, dar nu am cedat. Nu renunţăm când vor alţii, pentru că ne-am asumat misiunea de a mişca treburile în oraşul nostru şi să facem lucruri bune pentru semeni.

La Focşani, soarta a decis ca eu şi colega mea să decidem majorităţile din Consiliul Local. Ne-am fi dorit să fim mai mulţi din partea Alianţei în legislativ, pentru că a fost o listă foarte bună.  Oameni unul şi unul, care mai de care specialist în diferite domenii. Dar nu a fost să fie. Păcat. Poate data viitoare vom convinge  mai mult.

Aşa cum spuneam, destinul a decis să fim doar două alese în actualul miniparlament focşănean,  însă cu greutate în deciziile care vor fi luate de acum înainte. Să sperăm că unii care au ca unic scop să ne înghită de vii, atât la propriu, cât şi la figurat, să realizeze, totuşi, în final, că scopul nostru în Consiliul Local Focşani este strict înspre interesul urbei. Prea multe nereguli şi derapaje am îngăduit până acum şi chiar asta ne-a determinat să luptăm să ajungem acolo. Tocmai să le taxăm.

Vă mulţumim pentru suport, iar în nume personal vă asigur că voi face tot ce va sta în puterile mele să nu mai las să se întâmple, cel puţin la nivel local, ce nu trebuie să se întâmple.

Cu drag, aceeaşi!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

7 Comentarii

Utilizator Adevărul
28.10.2020, 10:07:53

Comentariu considerat abuziv.

Stefan din Nord
28.10.2020, 10:10:56

Acum nu vreau sa fiu carcotas ,dar toti cei ce depun juramantul la investirea intr-o mare functie publica rostesc aceste cuvinte cerand ajutorul divinitatii . Dar multi dintre ei nu respecta promisiunile facute ajungand sa comita multe fapte penale dintre care coruptia e prima dintre ele . Ar trebui ca atunci cand au tentatia de a incalca legea sa se gandeasca la juramantul facut si la Dumnezeu care vede tot

Coco
28.10.2020, 10:19:19

Cand vad ca tinerii ajung in fata ma bucur insa as vrea o lege ca toate functiile astea alese sa tina doar doua mandate ca dupa primul mandat majoritate se porcovanesc tragandu-si niste falci hulpave numai bune de piftie.

+2 (2 voturi)
Marck
28.10.2020, 10:21:10

De unde e frate fătuca asta care a trecut prin toate furcile și chingile? Și cine vrea să o înghită de vie atât la propriu cât și la figurat? N-o zic eu, o zice ea. Este din specia celor care vor să fie bine ca să nu fie rău? Adică " ...voi face tot ce va sta în puterile mele să nu mai las să se întâmple, ..., ce nu trebuie să se întâmple". N-o zic eu, o zice ea.

+1 (1 vot)
Mihai Tarnopol
28.10.2020, 12:34:38

Haha. Da, va face tot ce-i sta in putinta ca sedintele de CJ sa nu se desfasoare niciodata fara cafea si fursecuri.

Vezi toate comentariile (7)

Modifică Setările