Focşani

articolul anterior articolul urmator

Autorităţile din Focşani au pregătit 10.000 de pliante în cadrul unei campanii de menţinere a curăţeniei. Cât de eficientă va fi acţiunea

1
26 Sep 2018 16:32:27
Autor: Borcea Stefan
Primii informaţi despre campanie au fost elevii  FOTO: Poliţia Locală
Primii informaţi despre campanie au fost elevii  FOTO: Poliţia Locală

Pliantele din cadrul campaniei "Împreună pentru un oraş curat" vor fi distribuite de Poliţia Locală Focşani şi conţin informaţii despre menţinerea curăţeniei.

Primăria Municipiului Focşani în parteneriat cu Poliţia Locală a Municipiului Focşani a demarat o campanie privind păstrarea curăţeniei în oraş, intitulată “Împreună pentru un oraş curat”.

În cadrul acestei campanii, Poliţia Locală a Municipiului Focşani va distribui 10.000 de pliante tip plic înseriate, prin intermediul cărora vor fi aduse la cunoştinţa cetăţenilor prevederile H.C.L. 140/2010, H.C.L. 25/2017, precum şi ale Legii 349/2002. Odata cu pliantele, poliţiştii locali vor oferi şi toate informaţiile în vederea prevenirii şi combaterii încălcării prevederilor legale mai sus menţionate.

"Reamintim focşănenilor că, pentru a trăi într-un oraş curat, este imperios necesar să respectăm cu toţii câteva norme legale şi în acelaşi timp elementare reguli de bun simţ: să curăţăm în urma animalelor noastre de companie de pe domeniul public şi să ne purtăm câinii în lesă cu botniţă, aşa cum prevede legea; să fumăm doar în locuri special amenajate şi să nu aruncăm mucurile de ţigară pe stradă; să nu aruncăm în parcuri sau pe stradă coji de seminţe, ambalaje, resturi alimentare sau oricare alte deşeuri", se arată într-un comunicat de presă semnat de şeful Poliţiei Locale Focşani

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

John alxzq
26.09.2018, 18:50:01

ce deștepți îs ăștia! o să mai facă o campanie să strângă mizeria aia de pliante de peste tot

Modifică Setările