Focşani

articolul anterior articolul urmator

Centrul de vaccinare COVID-19 din Cartierul Sud revine la programul de imunizare de 12 ore zilnic

1
22 Oct 2021 16:50:26
Autor: Borcea Stefan
Centrul de vaccinare de la sud
Centrul de vaccinare de la sud

De această dată, aici se vor face imunizări doar cu Pfizer. Nu este necesară programarea persoanelor care vor să se vaccineze.

Centrul de vaccinare împotriva COVID-19, situat la Dispensarul Medical Sud din strada Revoluţiei nr. 12 Focşani are un nou program de funcţionare, ca urmare a creşterii interesului pentru imunizare din partea populaţiei.

Acesta va funcţiona de  luni până duminică, în intervalul orar 08:00 – 20:00.

"La Centrul de Vaccinare de la Dispensarul Medical Sud funcţionează un flux de vaccinare, vaccinul folosit fiind Pfizer-BioNTech. Pentru a ajunge la centrul de vaccinare împotriva COVID-19 de la Dispensarul Sud, cetăţenii pot folosi şi mijloacele de transport în comun ale TPL Focşani - Traseul nr. 6, staţia Dispensar Sud. Reamintim tuturor persoanelor care doresc să se vaccineze, că nu mai este necesară programarea în prealabil.
Pentru alte informaţii vă rugăm să apelaţi numerele de telefon în timpul noului program de lucru: 0747.140.846 - Dispensar Medical Sud Focşani", potrivit Primăriei Focşani.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Megan Huynh
23.10.2021, 01:48:23

Cititori ai discutiilor BTL, ca sa stiti la ce dezinformare va expuneti pe acest forum, iata un raport live al postarilor antivacciniste pe forumurile Adevarul: https://telegra.ph/LIVE---Postaci-Antivaccin-Forumurile-Adevarul-10-20 Enjoy! Cat timp conturile trollilor platiti nu vor fi suspendate, acest mesaj va continua sa apara. Luv u!

Modifică Setările