Focşani

articolul anterior articolul urmator

Conferinţă RePatriot la Focşani. Anul acesta, tinerii sunt provocaţi să analizeze Mica Unire şi să înţeleagă ceea ce s-a întâmplat de fapt în 1858/1859

0
23 Jan 2020 16:09:47
Autor: Borcea Stefan
Membrii RePatriot au mai fost prezenţi şi în anii trecuţi la Focşani
Membrii RePatriot au mai fost prezenţi şi în anii trecuţi la Focşani

Echipa RePatriot sărbătoreşte Unirea Principatelor Române printr-o conferinţă şi un concurs alături de tinerii de pretutindeni.

Unirea Principatelor Române  va fi sărbătorită şi în cadrul Conferinţei “Vrancea Inima României”, din 24 Ianuarie 2020, care va avea loc în sala de festivităţi a Colegiului Naţional Unirea din Focşani, din strada Cezar Bolliac 15, de la ora 10.30.

Evenimentul este organizat de Fundaţia Romanian Business Leaders – RBL, prin RePatriot şi VSFA, cu sprijinul unei echipe întreagă de voluntari animaţi de misiunea RePatriot. RBL reuneşte lideri de afaceri, manageri şi experţi care se constituie în cea mai importantă platformă naţională de promovarea a antreprenoriatului românesc şi generatoare unor proiecte de impact pentru societatea românească dintre care enumerăm: RePatriot, Antreprenoria, VSFA, Merito, SuperTeach, Antreprenoresti, Start-Up Bridge, Antrenament pentru Viitor.

“Ne dorim să omagiem împreună această zi importantă şi să transmitem un mesaj concret de implicare, prin exemplul personal, pentru a construi o Românie mai bună pentru noi şi urmaşii noştri”, declară organizatorii.

RePatriot a lansat un alt concurs special pentru tinerii români de pretutindeni. 5 dintre ei vor fi premiaţi în cadrul Conferinţei. Anul acesta, tinerii sunt provocaţi să analizeze Mica Unire, să înţeleagă ceea ce s-a întâmplat de fapt în 1858/1859 şi să ne spună care sunt cele 3 principii sau valori care cred că stau în spatele evenimentului. Proiectele sunt lucrări individuale sau de grup format din maximum 3 tineri – elevi sau studenţi de pretutindeni.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii