Focşani

articolul anterior articolul urmator

Copiii s-au distrat pe cinste la Poliţia Vrancea, de Ziua Porţilor Deschise

0
24 Mar 2015 17:58:48
Autor: Borcea Stefan
Tehnica poliţiei a fost pe placul copiilor
Tehnica poliţiei a fost pe placul copiilor

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea şi-a deschis astăzi porţile pentru copiii care au venit în vizită, cu ocazia Zilei Poliţiei Române, sărbătorită în fiecare an pe 25 martie.

Aproximativ 600 de copii de la gradinitele si scolile din municipiul Focsani au trecut astăzi pragul Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Cei mici au putut vedea armele şi maşinile de intervenţie ale poliţiştilor şi au primit informaţii despre misiunile la care participă oamenii legii.

Mascaţii, criminaliştii sau poliţiştii rutieri, cu toţii au fost la dispoziţia elevilor, care au cerut informaţii despre arme, muniţie sau alte echipamente de intervenţie.

Totodată, în contextul  sărbatoririi zilei Politiei Romane, poliţiştii din Panciu au primit vizita elevilor Liceului Tehnologic Alexandru Ioan Cuza. Acestora le-a fost prezentat sediul poliţiei, precum si autospecialele folosite de poliţiştii criminalişti, rutieri si ordine publică.

De asemenea, in centrul orasului Panciu au fost împărtite pliante ce contineau recomandari si sfaturi preventive, precum si exemplare ale cărtii  “ Politia orasului  Panciu – scurt istoric ”.

Luni, 23 martie  şi poliţiştii din Adjud au organizat Ziua Porţilor Deschise, fiind vizitaţi de elevii Scolii Mihail Armencea, cărora li s-au prezenta autospecialele de internvenţie, precum si tehnica din dotarea poliţiei.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările