Focşani

articolul anterior articolul urmator

Coronavirusul îşi bagă coada la vârful poliţiei vrâncene. Trei şefi se află în autoizolare la domiciliu

0
1 Apr 2020 14:54:24
Autor: Borcea Stefan
Cms. şef Remus Nica şi cms. şef Vasile Marin
Cms. şef Remus Nica şi cms. şef Vasile Marin

Cei mai importanţi ofiţeri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea au participat la o videoconferinţă alături de militari confirmaţi cu Covid-19.

Cms. şef Remus Nica, şeful IPJ Vrancea, cms. şef Vasile Marin, adjunctul şefului IPJ Vrancea, responsabil pe linie de ordine publică şi cms. Ionuţ Lal, şeful Serviciului de ordine publică din cadrul IPJ Vrancea se află în autoizolare la domiciliu, după ce s-au aflat, zilele trecute, în contact cu militri confirmaţi cu Covid-19.

Aceştia nu prezintă simptome, prin urmare nu li s-au făcut teste, însă toţi trei sunt vizitaţi zilnic, de subordonaţi, care îi verifică decă respectă măsura izolării la domiciliu.

"La data de 25 martie, la sediul I.P.J. Vrancea a avut loc o şedinţă operativă. Ulterior, în data de 31 martie, am fost anunţaţi cu privire la faptul că una dintre persoanele participante a fost testată privind prezenţa virusului SARS-CoV-2, iar rezultatul a fost pozitiv. Astfel, s-a hotărât izolarea la domiciliu a celor care au fost în contact direct cu persoana respectivă, pentru 14 zile, începând cu data de 25 martie, data singurului contact direct cu cel infectat”, au transmis reprezentanţii IPJ Vrancea.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările