Focşani

articolul anterior articolul urmator

Creşte numărul cărţilor donate pentru înfiinţarea bibliotecii româneşti din Canada

0
30 Jan 2011 09:30:30
Autor: Stefan Borcea
Aproximativ 700 de cărţi vor pleca peste ocean
Aproximativ 700 de cărţi vor pleca peste ocean

Biblioteca Judeţeană Vrancea îşi extinde aria de colaborare, în Proiectul internaţional de donaţie "Cărţi pentru Canada" şi în regiunea Moldova.

Liceul cu Program Sportiv din Bacău este noul colaborator al Bibliotecii Judeţene "Duiliu Zamfirescu" Vrancea în demersul cultural de donaţie de cărţi pentru biblioteaca românească din Canada.

Elevii şi profesorii de la Liceul cu Program Sportiv din Bacău au mobilizat comunitatea locală care a donat un număr considerabil de cărţi, respectiv 350, în special beletristică. Acestea se adaugă celor peste 300 de exemplare de carte donate de comunitatea vrânceană, eforturile conjugate ale celor două instituţii totalizând astfel aproximativ 700 de cărţi care vor pleca peste ocean.

„Ne bucurăm că acesta campanie are ecou şi în judeţele vecine şi le mulţumim pentru încredere colaboratorilor noştri din Bacău, care ne-au şi trimis cărţile. Campania rămâne încă deschisă şi speram că rezultatul va fi pe măsura aşteptărilor", a declarat Teodora Fântânaru, director al Bibliotecii Judeţene Duiliu Zanfirescu.

În Focşani funcţionează două locaţii unde doritorii pot da curs acestei campanii, respectiv în incinta librăriei de la Promenada Mall şi la sediul central al Bibliotecii Judeţene
Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările