Focşani

articolul anterior articolul urmator

Cum se laudă primăria unui oraş din Vrancea că elevii sunt întâmpinaţi, în prima zi de şcoală, într-o unitate în plină construcţie

0
11 Sep 2020 12:35:55
Autor: Borcea Stefan
Şcoala primară Haret
Şcoala primară Haret

Investiţia a fost derulată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, fiind vorba despre o şcoală cu doar cu învăţământ primar.

Primăria oraşului Mărăşeşti a avut să se laude la începutul noului an de învăţământ cu o investiţie care încă nu este finalizată. Mai mult decât atât, edilii oraşului consideră că au pregătit pentru elevii din satul apărţinător Haret “o surpriză deosebită: începerea noului an şcolar într-o unitate de învăţământ reabilitată şi modernizată, care oferă cele mai bune condiţii pentru actul educaţional”.

Doar că în realitate va mai trece ceva timp până când elevii se pot bucura de noua unitate de învăţământ reabilitată, întrucât în prezent proiectul de reabilitare şi consolidare Şcoala cu clasele I – IV Haret este realizat în proporţie de 95%. Primăria estimează că reabilitarea va fi încheiată începând cu 1 octombrie,  odată cu terminarea ultimelor retuşuri şi primirea autorizaţiilor necesare.

Investiţia este derulată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, iar lucrările prevăzute au constat în schimbarea acoperişului, refacerea faţadei, construirea unui grup sanitar, refacere trotuar şi împrejmuire, tâmplărie nouă PVC cu geam termopan, reabilitarea interiorului, instalaţii electrice, termice şi sanitare noi, dotări, mobilier nou şi loc de joacă.

”Suntem bucuroşi să îi primim pe copiii din Haret la începutul anului şcolar într-o şcoală modernizată, care le oferă cele mai bune condiţii şi facilităţi pentru procesul educaţional. Anul şcolar începe într-un context dificil şi am luat toate măsurile impuse de o asemenea situaţie. Tuturor celor implicaţi în procesul educaţional, elevi, cadre didactice, părinţi, le dorim un an nou şcolar cu multă sănătate, putere de muncă şi rezultate deosebite”, a declarat, luat de valul campaniei electorale, Valerică Chitic, primarul oraşului Mărăşeşti

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările