Focşani

articolul anterior articolul urmator

Doi agenţi din Vrancea, eroii zilei pentru Poliţia Română. Cum au salvat de la moarte un boboc de raţă

0
17 Jun 2019 15:06:41
Autor: Borcea Stefan
Bobocul a fost salvat dintr-un canal
Bobocul a fost salvat dintr-un canal

Unul dintre poliţişti nu se află la prima faptă remarcată de şefi, în urmă cu doi ani intervenind decisiv pentru salvarea unei şoferiţe care a plonşat cu maşina în apă.

Doi poliţişti de la Postul Garoafa, judeţul Vrancea, au ajuns vedete pe pagina de Facebook a Poliţiei Române, după ce au salvat un bococ de raţă dintr-un canal.

"Mac-mac… dar nimic în jur. Adrian şi Tudor, de la Postul de Poliţie Garoafa, judeţul Vrancea, au auzit acest sunet, dar prin preajmă nu se vedea nimic care să le fi indicat sursa. Nici nu avea cum, pentru că sunetul se auzea chiar de sub ei, din canalul de colectare a apei pluviale de la marginea DN2 E85, care era acoperit cu beton. Adrian a scos puiul din canal ,,şi pentru că toate acestea trebuiau să parte un nume”, poliţiştii l-au numit Vlăduţ. ”De azi îl strigăm pe nume. Nu o să fie doar un boboc în plus la numărătoare. Acum face parte din familie!” Pentru Vlăduţ, cei doi colegi au fost oamenii potriviţi la locul potrivit, iar Mihai nu este la prima sa intervenţie salvatoare. La fel a procedat şi în anul 2017, când, alături de colegul lui Alexandru, a intervenit pentru a salva o femeie care se afla blocată într-un autoturism căzut în râul Putna. Aceasta se refugiase în partea din spate a maşinii, întrucât apa intrase în vehicul, iar poliţiştii au scos-o teafără de acolo. Felicitări, colegi! Suntem mândri voi! Viaţa are prioritate, indiferent despre cine vorbim! P.S.: pentru şoferii care claxonau atunci când poliţiştii căutau în canal: nu scăpaseră cheile de la Logan, îl salvau pe Vlăduţ", scrie pe pagina de facebook a Poliţiei Române.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările