Focşani

articolul anterior articolul urmator

Fata prietenei lui Marian Oprişan, privilegiată în Primăria Focşani

0
27 Aug 2013 13:56:21
Autor: Borcea Stefan
Toareg-ul Ralucăi Dumbravă nu este expus riscului de a fi ridicat pentru parcare incorectă
Toareg-ul Ralucăi Dumbravă nu este expus riscului de a fi ridicat pentru parcare incorectă

Raluca Dumbravă îşi parchează zilnic maşina în spaţiul rezervat şefilor din instituţie, în timp ce colegii săi îşi lasă autoturismele prin parcările blocurilor din zonă.

De când s-a transferat „pe şestache” la Primăria Focşani, după o scurtă haltă pe la Primăria Păuleşti, Raluca Dumbravă, fiica Lucreţiei Dumbravă, fostă şefă de cabinet a preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea,  Marian Oprişan, are un statut privilegiat în Primăria Focşani.

Din prima zi la noul de muncă, acesteia i-a fost rezervat un loc de parcare pentru bolidul pe care îl conduce, un  VW Toareg, chiar în sectorul rezervat VIP-urilor şi unde se intră doar cu aprobar.

Nici măcar viceprimarii municipiului nu au această onoare. Ce să mai vorbim de ceilalţi angajaţi ai primăriei, care se străduiesc să vină dimineaţa mai devreme la muncă să găsească un loc pentru maşină în parcările blocurilor din zonă.

Raluca Dumbravă s-a angajat la Primăria Focşani pe un post de jurist în luna aprilie, venind prin transfer de la Primăria Păuleşti,  în condiţiile în care primarul Decebal Bacinschi se plângea că legea nu-i permite să angajeze specialiştii de care are nevoie.

Vara trecută, la alegerile locale, Marian Oprişan s-a afişat la vot cu fiica sa şi cu Raluca Dumbravă, pe care a prezentat-o presei ca fiind fata prietenei sale, Lucreţia Dumbravă.

De altfel, Lucreţia Dumbravă, care i-a fost şefă de cabinet lui Oprişan şi care în prezent se află de mai mult timp în concediu fără plată  poate fi văzută des prin Focşani conducând maşina şefului Consiliului Judeţean.

Mai puteţi citi:

Fata prietenei lui Marian Oprişan, angajată la Primăria Focşani

Oprişan a venit la vot cu fata lui şi fata prietenei sale

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările