Focşani

articolul anterior articolul urmator

FOTO Colegiul "Unirea", pe cel mai înalt podium prin noii studenţi de la Politehnică. Cornel Noană: "Este subînţeles cât m-am simţit de mândru"

0
23 Sep 2019 15:00:55
Autor: Borcea Stefan
Directorul Colegiului Unirea, Cornel Noană, încadrat de merituoşii absolvenţi din Focşani
Directorul Colegiului Unirea, Cornel Noană, încadrat de merituoşii absolvenţi din Focşani

Potrivit directorului Colegului, numele unităţii de învăţământ din Focşani a fost cel mai pronunţat la deschiderea anului universitar.

Directorul Colegiului Naţional "Unirea" din Focşani a trăit astăzi o zi de mare bucurie şi mândrie. Unii dintre absolvenţii unităţii pe care o conduce au fost premiaţi la deschiderea anului universitar de la Universitatea Politehnică Bucureşti, fiind recompensaţi pentru rezultatele de excepţie. Astfel, Raluca Vasilache şi Răzvan Matişan, care au luat nota maximă la Bacalaureat, au intrat cu nota 10 şi după admiterea de la Facultatea de Automatică şi Calculatoare. De asemenea, cu nota 10 a intrat şi Dorina Damian la Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei.

Tot astăzi, premiat a fost şi Andrei Jelea, tot absolvent al Colegiului "Unirea", care est student în anul II şi component în echipa de matematică a universităţii, cu care a obţinut medalia de aur.

"Colegiul National Unirea a fost cel mai des pronunţat şi trebuie subînţeles cât m-am simţit de mândru! Felicitări dragi colegi şi dragi elevi, faceţi împreuna o treaba minunată", a scris e pagina sa de Facebook directorul Colegiului, Cornel Noană, prezent la eveniment

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările