articolul anterior articolul urmator

FOTO Cultura nu are graniţe. Cum s-au reunit românii şi italienii, prin artă, la Roma, în cinstea Centenarului „Marii Uniri“

4
11 Oct 2018 09:39:44
Alexandra Tătaru
Expoziţia a fost organizată de vrânceanca Anna Nuţu FOTO: Alexandra Tătaru
Expoziţia a fost organizată de vrânceanca Anna Nuţu FOTO: Alexandra Tătaru

4 Comentarii

Vanatorul/d.c.
11.10.2018, 10:25:43

Macar in anul Centenarului astfel de articole ar trebui sa apara, fie si numai pentru un ceas sau doua , pe pagina home a site-lui..! Daca voi avea vreodata drum prin Roma(deși, cica toate duc acolo:), si Ionuţ Urs va mai fi de gasit la Ambasada Romaniei, mi-ar placea sa-i strang mâna. Pentru faptul ca ”i-a îndemnat, încă o dată, pe toţi românii la unitate. Să nu-şi uite rădăcinile şi să-şi păstreze mereu mândria de a fi patrioţi oriunde s-ar afla!” In tara, lichele si mafiotii din politica romaneasca si din fruntea unor institutii ale statului, ii indeamna pe romani la ura, ii indeamna sa-si sparga capetele unui-altora, ii indemna sa-si uite radacinile si sa-si renege traditiile, cugetul, simtirile, ii indeamna sa se dezica de normalitate familiei in care s-au nascut si crescut, ii indeamna la pierderea identitatii nationale si imbrătisarea unor idei, principii, ”valori” si apucaturi degenerate, in care nici macar macar ce-i care le promoveaza nu cred cu adevarat...! In asemenea conditi, pe viitor, singurele ”oaze” de patriotism romanesc si de romanism adevarat si nealterat de aberatiile ideologice si comportamentale ale curentului socialist-internationalist (globalism neo-marxist) ”political correctness”, vor fi cele ale comunitatilor de români din Diaspora.

Vanatorul/d.c.
11.10.2018, 10:28:29

”unii-altora”, ”nici macar cei care le promoveaza”

Priviți Atent, Treziți-VĂ !
11.10.2018, 21:13:43

Ceea ce se întîmplă în România pe fundalul unei Decadenţe Sinucigaşe tot mai accentuată a Occidentului poate fi uşor amăgită cu astfel de articole. Nu zic că astfel de manifestări nu sînt de prezentat, de lăudat şi mult bine venite, ci doar că sînt doar nişte simple picături de apă vie într-un SUPER deşert devorator de orice şi toate. Cîte articole aţi citit dumneavoastră ( în pressa românească) despre Aniversarea de 83 de ani a lui PAUL GOMA ? [Mai] NICIUNUL ! Să ne îmbrăcăm speranţele în ii tradiţionale, E SUPERB dar sub ele zace un Cadavru-ntr-o Fascinantă Putrefacţie ! Unde-i durerea cea mare, este că [mai] toţi joacă jocul Amăgirilor mioritic-Totalitare de acest fel, gen,„sex al îngerilor” !!!

+1 (1 vot)
Markus Roman
15.10.2018, 16:52:29

Yoi ! Banuiesc ca italienii s-au inghesuit ca mioriticii la promotiile de tigai din Romania, sa vada expozitia cu arta a alora care ii omoara, ii fura, se prostiteaza si le violeaza femeile. Degeaba te duci acolo cu valorile culturii noastre, daca niste inconstientzi romani fac nenorocirile pe care le fac, starnind antipatia nemeritata asupra unui intreg popor.