Focşani

articolul anterior articolul urmator

FOTO Cum să îţi distrugi maşina în Focşani pe şantierele abandonate de municipalitate

0
9 Oct 2019 18:12:48
Autor: Borcea Stefan
Maşina este blocată într-o groapă FOTO: Facebook Focsani-stradamea
Maşina este blocată într-o groapă FOTO: Facebook Focsani-stradamea

Strada Ion Basgan din Focşani nu a fost asfaltată niciodată iar proiectul care se derulează în prezent este boicotat de constructor.

Un şofer în trecere pe strada Ion Basgan, aflată în reabilitare de mai bine de jumătate de an, a rămas blocat într-o gură de canalizare.

Strada nu este închisă circulaţiei pentru că muncitorii nu şi-au mai făcut de mult prezenţa pe şantier, aşa cum se întâmplă de altfel mai în toate zonele unde au fost începute lucrări de reabilitare a infrastructurii de drumuri.

Potrivit riveranilor, constructorii au umplut cu balast groapa, dar sub greutatea maşinii balastul a fost înghiţit de pământ şi roata maşinii a rămas blocată.

Firma care a câştigat contractul este Roman Impex, aparţinând fostului deputat PSD Victor Roman, un abonat la lucrările publice din oraş. Societatea are termen până la finalul acestui an să reabiliteze strada, dar aşa cum se derulează în prezent lucrările sunt slabe şanse să se întâmple.

Potrivit Primăriei, strada Ion Basgan asigură preluarea fluxurilor de trafic auto şi pietonal din Bulevardul Independenţei, cu acces pe străzile Mare a Unirii şi Mihai Eminescu. Strada  are o lungime de 524 de metri şi se va realiza străpungerea Bulevardului Independenţei cu strada Ion Basgan, strada urmând să fie proiectată cu două benzi de mers de câte 3 metri fiecare, lucru care nu există în prezent. Adiacent părţii carosabile vor fi prevăzute trotuare, care la rândul lor vor fi modernizate cu pavele.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii