articolul anterior articolul urmator

FOTO Povestea impresionantă a româncei crescute la leagănul de copii, care a regizat un film în care rolul principal este jucat de Maia Morgenstern

6
9 Apr 2018 21:30:07
Alexandra Tătaru
Maia Morgenstern şi Violeta Bîrlă, pe platoul de filmare
Maia Morgenstern şi Violeta Bîrlă, pe platoul de filmare

6 Comentarii

Petru Onisim
9.04.2018, 22:24:33

Felicitari ca mai gasiti, si scrieti, si despre alt gen de fapte!

Alexandra Tătaru
9.04.2018, 23:51:27

Multumesc! Fac ce imi sta in putinta. Uneori bine, alteori mai putin. Dar nu stau degeaba, asta e sigur!

+1 (1 vot)
Sorin Ionascu
10.04.2018, 00:38:31

Articolul ar castiga in substanta daca s-ar evita eternele repetitii, inutile si enervante. E drept, ca o noutate aici nu mai e luat textul cu copy/paste, ci e rescris. Dar tot deranjeaza cand spui de doua ori acelasi lucru. Cine v-a invatat sa scrieti asa, v-a invatat prost, air daca o faceti din capul vostu, atunci incercati sa si ganditi, eventual sa recititi ceea ce scrieti inainte de publicare!

Hawkeye...
10.04.2018, 11:59:43

Sunt foarte multe stele pe cer Asa incat e sigur macar o stea .. Pentru fiecare... Caci oamenii mai putini decat stele Sunt Dar fiecare om are visuri.. Cate stele... Succes, Violeta!

Hawkeye...
10.04.2018, 21:57:44

Dar titlul..titlul articolului..este complet IDIOT... Sa titrezi in halul asta...este ca si cum Maia ii datoreaza "succesul" Violetei...Mel Gibson..nu exista...Iar Patimile lui Iisus..is sub..Inima Albastra... Maia este o Doamna a Teatrului si filmului....Ce a facut pentru Violeta dovedeste ca este un MARE OM...Un suflet mare..! Is aproape sigur ca nici bani nu a cerut pentru rol...Is sigur si ca Maia... a avut viziunea ei asupra scenariului...si ca cel putin rolul sau..si l-a regizat singura...invatand-o multe pe Violeta...cu talent si "mentorat"... Dar titlul repet..este complet IDIOT...Desi continutul este ..de suflet..! De data asta ! Maia stie sa joace singura deja...de mult...Si daca joaca pentru un regizor incepator..intr-un scurt metraj...este un dar al Maiei...catre Violeta..si catre romani...de fapt..! Si eu puteam sa antrenez echipa nationala de fotbal..in 90...pentru ca stiau singuri ce ai de facut..! E darul Maiei... Violeta..is sigur ca tu intelegi ce am zis...si iti urez si stiu...ca vei face ceva din acest dar..! Si TU stii.ca nu-ti daruia daca nu meritai..! Succes !

-1 (1 vot)