Focşani

articolul anterior articolul urmator

FOTO VIDEO Kaufland a creat la Focşani 70 de noi locuri de muncă. Când se deschide noul hypermarket

0
22 May 2019 17:13:04
Autor: Borcea Stefan
Kaufland se deschide publicului joi, 23 mai
Kaufland se deschide publicului joi, 23 mai

Kaufland România deschide doilea magazin din oraşul Focşani şi ajunge astfel la o reţea de 124 de magazine la nivel naţional. Acesta este situat pe Strada Mărăşeşti, nr. 5. Magazinul are o suprafaţă construită de 4.492 de metri pătraţi şi una de vânzare de aproximativ 3.000 de metri pătraţi, încadrate într-o suprafaţă totală de 15.072 metri pătraţi.

Magazinul care se deschide joi, 23 mai, dispune de o parcare cu peste 200 de locuri pentru maşini şi rastele pentru biciclete, aproximativ 20 de locuri.

Prin deschiderea acestui nou magazin, Kaufland creează 70 de noi locuri de muncă şi sprijină dezvoltarea comunităţii locale.

Clienţii pot ajunge uşor la noul magazin, folosind unul din cele patru autobuze ce au staţie în faţa acestuia (trasee 3, 4, 7, 10).

Printre raioanele disponibile se numără cele de legume-fructe, raion de produse To Go, vitrină cu produse proaspete şi servire asistată, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare şi drogherie. De asemenea, noul magazin Kaufland din Focşani oferă clienţilor un raion special cu peşte proaspăt cu sortiment extins. În exteriorul magazinului, Kaufland pune la dispoziţia clienţilor amatori de o masă rapidă şi un punct Grill.

La Biroul de Informaţii din cadrul magazinului, clienţii pot găsi şi un Tabac Shop, un concept premium nou la nivel de Kaufland, implementat în premieră în oraşul Focşani. Spaţiul este integrat în  Biroul de Informaţii, are 15 mp şi oferă un sortiment de peste 200 articole din tutun – precum ţigări standard, trabucuri şi ţigări de foi, ţigări electronice şi diferite accesorii.

Magazinul este amenajat după cel mai recent concept de design, are faţadă vitrată, cu pereţi de sticlă, pentru a asigura clienţilor o experienţă de cumpărături simplificată, rapidă şi plăcută.

Programul de lucru este de la 7:30 până la 22:00 de luni până sâmbătă, iar duminică în intervalul 8:00-20:00.

„Prin toate deschiderile noastre ne propunem să fim cât mai aproape de consumatorii noştri şi să le facilităm accesul la cumpărături rapide şi uşor de realizat. De aceea, magazinul Kaufland Focşani este amenajat după un format nou de proximitate, fără galerii comerciale şi cu un spaţiu eficientizat, ce permite o poziţionare dinamică şi o mai mare flexibilitate la cumpărături. Cel de-al doilea magazin din Focşani vine cu varietate în produsele oferite şi se evidenţiază prin vitrina extinsă cu peşte proaspăt. Mai mult decât atât, ne bucurăm că am creat 70 noi locuri de muncă şi susţinem astfel comunitatea locală”, declară Valer Hancaş, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Noul magazin din Focşani deţine o instalaţie de climatizare ecologică - un sistem complex, modern, care recuperează căldura de la instalaţiile frigorifice şi care permite economisirea resurselor naturale, cu responsabilitate faţă de mediu.

Iarna, magazinul este încălzit, iar vara, instalaţia inversează procesul, pentru a crea în hipermarket temperaturi ambientale, plăcute, în concordanţă cu standardele de sănătate publică. Sistemul de frig din magazin este fără freon şi utilizează numai CO2, protejând astfel mediul înconjurător, fără să folosească pentru încălzire lemne, gaze sau petrol.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii