Focşani

articolul anterior articolul urmator

FOTO VIDEO La venerabila vârstă de 101 ani, tanti Stana le-a recitat poezii poliţiştilor. Ce cadouri a primit de la oamenii legii

0
20 Aug 2019 10:22:40
Autor: Borcea Stefan
Stana Cucută a împlinit 101 ani
Stana Cucută a împlinit 101 ani

O vrânceancă din comuna Popeşti a primit vizita poliţiştilor din cadrul Postului de Poliţie Urecheşti, cu ocazia aniversării a 101 ani de existenţă.

Stana Cucută a împlinit pe 17 august 101 ani. Poliţiştii care au sărbătorit-o anul trecut, de Centenar, nu au uitat-o şi au vizitat-o acasă zilele trecute, ocazie cu care i-au oferit mici cadouri: un tort, o şampanie, băuturi răcoritoare, alimente, precum şi un buchet cu flori.

În semn de mulţumire, tanti Stana, le-a recitat acestora câteva poezii.

“Deşi starea sa de sănătate este fragilă, aceasta s-a bucurat nespus de oaspeţi, mai ales că foarte rar se întâmplă să îi calce cineva pragul. Bătrâna le-a povestit poliţiştilor că este văduvă din anul 1970 şi, deşi a avut pretendenţi, a ales să nu se recăsătorească. Cei doi copii ai ei, o fată şi un băiat, locuiesc în alte judeţe din ţară şi din acest motiv reuşesc mai greu să ajungă în vizită. În faţa oamenilor ca tanti Stana ne înclinăm cu onoare şi îi mulţumim pentru lecţiile de viaţă oferite! Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vrancea îi urează sănătate şi îi transmite un călduros «La mulţi ani»!”, au arătat poliţiştii vrânceni.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii