Focşani

articolul anterior articolul urmator

Funcţia de prim-vicepreşedinte PNL Vrancea rămâne în familie. „Draga mea soţie, îţi doresc multă sănătate”

3
1 Aug 2021 17:11:07
Autor: Borcea Stefan
Pompiliu Stroe Norocel  sa, Maria Stoe FOTO: Facebook Pompiliu Stroe Norocel
Pompiliu Stroe Norocel  sa, Maria Stoe FOTO: Facebook Pompiliu Stroe Norocel

Pompiliu Stroe Norocel, fost secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne în Guvernul Orban, a renunţat la funcţia de conducere din partid în favoarea soţiei sale, primarul comunei Suraia

Alegerile în cadrul filialei judeţene Vrancea a Partidului Naţional Liberal, desfăşurate duminică, în prezenţa preşedintelui PNL Ludovic Orban, au consemnat şi un moment de predare de ştafetă la conducerea PNL, la nivel de prim-vicepreşedinte.

Cel care a deţinut în ultimii patru ani cea de a doua funcţie ca putere în partid, Pompiliu Stroe Norocel, nu s-a mai aflat pe lista de candidaţi.

În schimb, poziţia deţinută de fostul secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne în Guvernul Orban a fost râvnită şi câştigată, fără contracandidat, de soţia sa, Maria Stroe, care este primarul comunei Suraia.

„Astăzi în prezenţa colegilor liberali, îmi predau mandatul de prim-vicepreşedinte al PNL filiala Vrancea. Fiind o zi specială vreau să mulţumesc fiecărui coleg liberal pentru activitatea depusă, pentru faptul că împreună am reuşit să producem "Schimbarea Politică" în Vrancea. Sunt în aceeaşi măsură mândru şi recunoscător că am făcut parte din echipa liberală a judeţului Vrancea atât din postura de prim-vicepreşedinte, director de campanie etc, dar mai ales sunt bucuros că am putut să-mi aduc aportul la acest pas atât de mult aşteptat în Vrancea! Pentru că astăzi este o sărbătoare liberală, în care eu cred, mă voi opri aici în a critica chiar şi constructiv, dar vreau să menţionez că predau acest mandat putând privi în ochi fiecare coleg.…Pentru că: echilibrul, cumpătarea, corectitudinea, dialogul, dorinţa de implicare, de a construi durabil, sunt parte din cele ce nu trebuie să ne lipsească şi pentru că ştiu că aceste calităţi te vor însoţi în mandatul de prim-vicepreşedinte al filialei PNL Vrancea, draga mea soţie, îţi doresc doar multă sănătate. Al tău ...Norocel-Pompiliu Stroe”, a transmis fostul prim-vicepreşedinte.


La rândul său, soţia sa a spus în discursul său că va aduce un plus pentru PNL Vrancea. „Candidez pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al organizaţiei PNL Vrancea şi vă asigur că veţi găsi în mine un partener corect, sincer, implicat, cu multă putere de muncă. Este evident că este loc de femei în politică. Noi femeile avem o putere nebănuită, care va aduce un plus PNL”, a menţionat Maria Stroe.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Cine este Norocel Stroe, teologul numit secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne

PNL Focşani intră sub zodia lui Norocel.  Liberalii au schimbat trei preşedinţi în ultima lună

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Dan Petrescu
1.08.2021, 19:00:37

Pe voi ,ăștia care sunteți partizanii gratuiți ai PNL ,gata la orice oră să oferiți contestatarilor acestui partid găleți cu flegme pentru fiecare critică pertinentă primită ,nu vă rușinați la astfel de dovezi zilnice cum că PNL și PSD sunt aceiași Mărie ? Poftim un alt exemplu... Nesimțire ,tupeu ,aroganță și dispreț...nepotismul dus pervers la nivel de artă contemporană modernă pe care doar ele ,elitele îl pot desluși .Noi bulimea ,proști și încuiați ,mereu suferind de cîte un retard greu de tratat trebuie să ne supunem acestor semizei locali că lor să le fie mereu bine și nouă doar din patru în patru ani...atunci cînd primim pomeni și promisiuni fără număr și viața e minunată. Sictir mă jigodiilor ,fie că sunteți din PNL ori PSD sunteți aceleași scursuri bipede pe care nația asta complice le permite de prea mult timp să respire aerul pe care nu îl meritați .

kitty kat
1.08.2021, 19:21:28

Gradul de tupeu, nesimtire, hotie etc. din politicå a atins nivel maxim...Mizerii umane puse in fruntea statului. Nu må intereseazå partidul politic, dar fapta vorbeste de la sine.

+8 (8 voturi)
OmTacut2 มวยโบราณ
2.08.2021, 03:32:32

Ce mi-e PSD, ce mi-e PNL, aceeași mizerie morala.

+16 (16 voturi)
Modifică Setările