Focşani

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Klaus Iohannis, la Focşani: „Oamenii văd că sunt acelaşi care a fost bun şi în 2009 de prim-ministru şi va fi bun şi în 2014 de preşedinte”

0
21 Aug 2014 18:42:19
Autor: Borcea Stefan

Prezidenţiabilul Alianţei Creştin Liberale (ACL) s-a aflat joi la Focşani, pentru o întâlnire cu structurile din teritoriu, întâlnire care a avut loc la Casa de Cultură „Leopoldina Bălănuţă”.

Liderul PNL Klaus Iohannis, candidatul Alianţei Creştin Liberale la Preşedintia României, a luat astăzi la Focşani pulsul organizaţiilor locale care formează ACL.

Cu această ocazie, a fost organizată şi o conferinţă de presă în cadrul căreia Iohannis a precizat că şi-a propus să schimbe modul de a se face politică în România.

Iohannis spune că a dovedit să fie eficient la Sibiu, oraş pe care îl administrează cu rezultate deosebite de 14 ani şi că va reuşi de fie eficient şi în fruntea statului român, dacă va fi ales.

Prezidenţiabilul ACL mizează pe sprijinul electoratului român, pentru că spune el, în toţi aceşti ani de când este în administraţie nu s-a schimbat deloc şi nu înţelege de ce acum PSD îl vede cu alţi ochi, în sensul rău al cuvântului.

„S-au făcut studii şi s-a constatat că eu nu m-am schimbat. Tot aşa am rămas, tot încet şi puţin vorbesc, puteţi să trageţi singuri concluzia ce s-a întâmplat. Atunci am dorit să-l sprijin pe Crin Antonescu şi în turul doi am sprijinit candidatul PSD. Probabil atunci am fost bun, când a funcţionat USL iar am fost bun, când am ieşit din USL iată că nu mai sunt chiar aşa de bun, dar nu-mi fac mari probleme. Alegătorii văd lucrul acesta. Oamenii mă văd pe mine că sunt tot acelaşi care a fost bun şi în 2009 de prim ministru şi va fi bun şi în 2014 de preşedinte”, a precizat Iohannis.

El le-a transmis un mesaj şi alegătorilor din Vrancea, îndemnându-i să facă o schimbare cu ocazia alegerilor prezidenţiale.

„Eu cred că şi în Vrancea a venit timpul schimbării. Anul 2014 este anul schimbărilor în politica românească şi i-am încurajat pe colegele şi colegii mei să facă orice efort este necesar pentru a vorbi cu alegătorii, fiindcă noi avem o ofertă foarte bună şi avem o veste foarte bune pentru toţi românii: anul 2014 este anul schimbărilor. Am creat un alt partid, vom schimba politica românească. Aceasta este credinţa noastră şi aceasta este oferta noastră”, a mai precizat Iohannis.

Liderul PNL nu a dorit să comenteze candidatura Elenei Udrea la preşedinţia României din partea PMP, dar a precizat că dacă va fi ales preşedinte Guvernul Ponta nu va mai avea multe zile.

„Suntem o ţară liberă şi fiecare are dreptul să candideze, dacă îndeplineşte condiţiile cerute de lege şi adună suficiente semnături. Nu pot să spun că este un lucru excepţional că avem mulţi candidaţi pe dreapta, dar nu este nici un lucru îngrijorător. Este clar că toate partidele încearcă să se profileze venind cu candidaţi proprii în competiţia prezidenţială şi nu este nici un fel de problemă. Guvernul Ponta nu poate rămâne mult timp după alegerea mea”, a mai spus Iohannis.

După conferinţa de presă, Klaus Iohannis a mers la Casa de Cultură, unde s-a întâlnit cu susţinătorii săi din cele două partide care compun ACL, fiind întâmpinat cu imnul PDL, „Verde înrourat”.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările