Magazin online cu produse tradiţionale, deschis de Ziua Naţională. Ce obiecte se pot cumpăra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Obiecte tradiţionale de pe magazinul online
Obiecte tradiţionale de pe magazinul online

Primii 30 de cumpărători ai magazinului cu produse tradiţionale specifice zonei, disponibil pe site-ul Centrului Cultural Vrancea, vor fi recompensaţi cu premii-surpriză.

De Ziua Naţională a României, Centrul Cultural Vrancea a deschis, în premieră, un magazin online de produse tradiţionale, specifice zonei folclorice Vrancea. Toate obiectele tradiţionale oferite spre vânzare pe cale electronică sunt realizate de meşteri populari din judeţ, dar şi de elevii Şcolii Populare de Artă din Focşani.

De altfel, pentru aceşti meşteri deschiderea magazinului online reprezintă şi o adevărată gură de oxigen, după ce în ultimii doi ani nu au mai reuşit să participe la târgurile tradiţionale de profil, din cauza pandemiei. Ei sunt prezentaţi detaliat pe site, împreună cu obiectele pe care le au spre vânzare astfel încât cumpărătorul să fie în deplină cunoştinţă de cauză atunci când face o comandă.

Magazinul este disponibil pe site-ul www.centrulculturalvrancea.ro, iar de aici se pot achiziţiona obiecte tradiţionale precum măşti populare, instrumente muzicale, tablouri, obiecte de uz casnic şi pentru gospodărie, obiecte de îmbrăcăminte şi multe altele.

Din fotoliul de acasă, cei interesaţi pot cumpăra ce obiect doresc, având posibilitatea să le ridice atât prin intermediul unui curier sau chiar direct, de la sediul Centrului Cultural Vrancea. Primii 30 de cumpărători ai magazinului disponibil din 1 decembrie pe site-ul instituţiei de cultură vrâncene vor fi recompensaţi cu premii-surpriză.

„Primii 30 de cumpărători de pe magazinul online vor primi în dar un calendar 2022, cu peisaje vrâncenes̗ti s̗i o invitat̗ie valabilă pentru două persoane, la Festivalul Nat̗ional de Datini s̗i Obiceiuri de Iarnă, edit̗ia a XX-a, din 18 decembrie 2021, de la Sala Balada”, potrivit directorul Centrului Cultural Vrancea, Nausica Mircea.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Meşterul făuritor al măştilor populare, Tezaur Uman Viu. „Străinii sunt topiţi după măşti“

Familia de meşteri tradiţionali din Munţii Vrancei, specialiştii în artă populară care îşi vând produsele în toată lumea

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite