Focşani

articolul anterior articolul urmator

Nici nu a ajuns bine şef al Corpului de Control al primarului şi finanţistul Marian Lungu este executat

0
24 May 2017 18:07:47
Autor: Borcea Stefan
Marian Lungu
Marian Lungu

Marian Lungu a părăsit recent funcţia de director al Direcţiei de Dezvoltare şi Servicii Publice, după ce toamna trecută şi-a dat demisia de la Administraţia Finanţelor Publice Vrancea.

 Primăria Focşani a publicat o nouă listă cu restanţierii la bugetul local, aceştia urmând să fie executaţi silit de către municipalitate.

Pe lista datornicilor se află, culmea, cel pe care primarul Cristi Misăilă vrea să-l pună şef al Corpului de Control care să i se subordoneze direct, respectiv Marian Lungu (foto jos).

De menţionat că Marian Lungu a fost şef al Administraţiei Finaţelor Publice Vrancea până în vara anului trecut, când conducerea Fiscului de la Bucureşti l-a suspendat după ce poliţia l-a depistat băut la volan la prima oră a dimineţii, când mergea la serviciu.

Ulterior, Lungu şi-a dat demisia de la Finanţe şi a ajuns director la Direcţia de Dezvoltare Focşani, cu ajutorul primarului Cristi Misăilă, fostul său subaltern de la Finanţe.

Nici la Direcţia de Dezvotare nu a făcut prea mulţi "purici", primarul Misăilă având planuri mai mari cu Lungu, şi anume să-l numească şef al Corpului de Control.


 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările