Focşani

articolul anterior articolul urmator

Penitenţa directorului care i-a făcut „cerşetori, hoţi şi curve“ pe românii din Diaspora a luat sfârşit. El a revenit şef în Vrancea

9
7 Jul 2020 13:49:45
Autor: Borcea Stefan
Cristian Presconiţoiu
Cristian Presconiţoiu

Cristian Prescorniţoiu, şeful Inspectoratului pentru Construcţii Vrancea, a făcut valuri pe internet în vara lui 2018, după ce i-a jignit pe românii care urmau să vină în ţară la protestul din 10 august.

După mai bine de jumătate de an petrecuţi în exil, Cristian Prescorniţoiu a revenit la conducerea Inspectoratului de Stat în Construcţii (ISC) Vrancea.

Prescorniţoiu a fost pentru prima dată transferat "disciplinar" la Suceava, la sfârşitul lunii noiembrie 2019, de către  Ministerul Dezvoltării, condus de vrânceanul Ion Ştefan,  lucru care a stârnit nemulţumirea liberalilor moldoveni, astfel că în ianuarie a fost mutat inspector şef în celălalt capăt al ţării, la Caraş Severin.

Acesta a rezistat şi din iulie a revenit în postul care l-a consacrat la Vrancea.

Prescorniţoiu a devenit celebru după ce în 2018 a distribuit pe Facebook o postare cu titlul „10 august, cea mai mare sărbătoare europeană. Se goleşte Europa de Cerşetori, Hoţi şi Curve din România”.

Postarea lui Prescorniţoiu din 2018 a avut loc cu câteva zile înainte de mitingul Diasporei din 10 august, încheiat cu violenţe mari, şi a stârnit indignarea multor românilor.

După scandalul public generat, Prescorniţoiu a fost cercetat disciplinar de conducerea centrală a Inspectoratului de Stat în Construcţii, dar la finalul anchetei nu s-a luat nicio măsură, iar funcţionarul a rămas pe postul de director până la detaşarea pe aceeaşi funcţie la Suceava.

Prescorniţoiu spunea atunci că la miting nu au cum să vină oameni care au de lucru, pentru că aceştia sunt la muncă. „Vorbeam de hoţi, curve şi cerşetori! Cei ce muncesc nu vin la mitinguri! Cine se simte lezat...”, a scris acesta pe pagina lui de Facebook.

Vă mai recomandăm:

Ce s-a întâmplat cu directorul care i-a făcut „cerşetori, hoţi şi curve“ pe românii din Diaspora. Postul în care a fost numit de noul ministru al Dezvoltării

Cum s-a spălat pe mâini Inspectoratul de Stat în Construcţii în cazul directorului care i-a făcut cerşetori, hoţi şi curve pe românii din diaspora

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

9 Comentarii

LaShaniqua Zevescu
7.07.2020, 14:03:40

Bravo, guvernarea liberala! O sa vedeti votul meu la anu si la multi ani, urmariti cu atentie si ingrijorare cum o sa va taie diaspora din voturi. Dar hei, aveti un uber-sef-Inspector judetean de-al vostru, fost de-al lor pana ieri pe la unu jumate. Impreuna cu cele treizeci de zile ale lui batistuta, categoric ca sunteti altceva decat PSD.

+5 (7 voturi)
zero
7.07.2020, 14:53:12

Omul a aderat la PNL asa ca e normal sa fie iar sef.

+3 (3 voturi)
Utilizator Adevărul
7.07.2020, 14:10:20

Comentariu considerat abuziv.

gyll
7.07.2020, 15:17:23

Eh,o mică încrengătură mafiotă liberalo-pesedistă .

+4 (4 voturi)
elfu
7.07.2020, 15:30:48

saracutzu .... iar a ajuns sef... nasol ... munca , responsabilitate ... ce mai ... greu

+3 (3 voturi)

Vezi toate comentariile (9)

Modifică Setările