Focşani

articolul anterior articolul urmator

Preşedinţii de Consilii Judeţene se reunesc la Focşani, pe 24 ianuarie. Ce proiecte discută aceştia

0
22 Jan 2019 17:42:29
Autor: Borcea Stefan
Preşedinţi de Consilii Judeţene din România
Preşedinţi de Consilii Judeţene din România

În oraşul Micii Uniri are loc şedinţa solemnă a Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România şi a Uniunii Consiliilor Raionale din Republica Moldova.

În contextul aniversării a 160 ani de la Unirea Principatelor Române, la Cercul Militar din Municipiul Focşani va avea loc, în data de 24 ianuarie, de la ora 12.00, şedinţa solemnă a Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România (UNCJR) şi a Uniunii Consiliilor Raionale din Republica Moldova (UCRM).

Pe ordinea de zi a şedinţei solemne sunt prevăzute discuţii bilaterale între reprezentanţii UNCJR-UCRM, aprobarea acţiunilor şi bugetului UNCJR pe anul 2019, prezentarea Raportului UNCJR pentru anul 2018.

Şedinţa solemnă va fi precedată de o întâlnire bilaterală între preşedintele Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România (UNCJR),  Marian Oprişan – preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea – şi preşedintele Uniunii Consiliilor Raionale din Republica Moldova (UCRM),  Veaceslav Burlac – preşedintele Consiliului Raional Criuleni care va avea loc la Consiliul Judeţean Vrancea.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările