Focşani

articolul anterior articolul urmator

Prim-vicepreşedinte PNL, după susţinerea Bacalaureatului la 42 de ani: „A fost nici prea-prea, nici foarte-foarte“

38
22 Jun 2020 14:13:30
Autor: Borcea Stefan
Daniel Moroşanu, alături de primul ministru Ludovic Orban, susţinându-l pe preşedintele Klaus Iohannis în campania electorală
Daniel Moroşanu, alături de primul ministru Ludovic Orban, susţinându-l pe preşedintele Klaus Iohannis în campania electorală

Prim-vicepreşedintele PNL Vrancea, Daniel Moroşanu, a absolvit Liceul „Simion Mehedinţi” Vidra, iar luni dimineaţă a participat la proba scrisă de Limba şi literatura română, fiind printre cei peste 500 de absolvenţi de liceu din judeţ din promoţiile anterioare înscrişi la examen.

Ocupat în tinereţe mai mult cu „şcoala vieţii“ şi în ultima perioadă cu cariera politică, de pe urma căreia a avut de profitat în ultimii ani, Daniel Moroşanu, care a acces până în cercurile înalte ale actualei puteri politice, a înţeles că fără o diplomă de Bacalaureat nu are şanse foarte mari să spere la o funcţie superioară.

În vârstă de 42 de ani, Moroşanu a luat loc luni dimineaţă în bancă, alături de cei mai proaspeţi absolvenţi, la Liceul „Simion Mehedinţi” Vidra, participând la proba scrisă la Limba şi literatura română. Daniel Moroşanu a absolvit în anii '90 o şcoală profesională de mecanici auto, iar în urmă cu doi ani a absolvit şi liceul, la seral.

"Subiectele au fost nici prea-prea, nici foarte-foarte. Am învăţat şi sper să fie bine. Mai am miercuri şi joi, la istorie şi geografie. Nu m-am hotărât dacă în eventualitatea în care iau Bacalaureatul voi urma şi o facultate“, ne-a spus Daniel Moroşanu.

Între timp, acesta a absolvit şi o şcoală de tehnicieni silvici, fiind condiţionat de diploma de bacalaureat pentru a obţine un post în domeniu. Asta dacă între timp nu va reuşi să devină primar al comunei Vidra, după eşecul din anul 2016, când a fost nevoit să se mulţumească doar cu statutul de consilier local.

În mod sigur, Moroşanu încearcă să profite şi de prevederile Regulamentului privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, care menţionează că afişarea rezultatelor se va face cu anonimizarea numelui şi a prenumelui candidatului.

Cum menţionam, Daniel Moroşanu este din anul 2017 prim-vicepreşedinte al PNL Vrancea, unde se ocupă de Departamentul de Politici Publice. Este considerat unul dintre oamenii de încredere ai ministrului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, fiind şi şoferul personal al acestuia cât timp Ştefan a fost deputat.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

38 Comentarii

Lucifer
22.06.2020, 14:19:44

Aşa, şi!? Care-i problema?

-3 (7 voturi)
Ţepeş
22.06.2020, 14:24:05

Lucifer Nu e nici o problemă. Problemă era dacă era de la PSD, atunci da, era o mega-problemă.

-2 (6 voturi)
Vic Hermann
22.06.2020, 14:24:23

Problema este ca daca te intalnesti cu el pe strada, dupa ce coboara din Lincoln, esti tentat sa ii dai tu "buna ziua".

+1 (3 voturi)
ion carutasul
22.06.2020, 14:20:37

Aveti cadre de nadejde . Vorba lui PALER . REVOLUTIA A SCOS LA SUPRAFATA TOATE GUNOAIELE!

+4 (8 voturi)
Utilizator Adevărul
22.06.2020, 14:31:00

Comentariu considerat abuziv.

Vezi toate comentariile (38)

Modifică Setările