Focşani

articolul anterior articolul urmator

Primăria Focşani şi-a redeschis uşile pentru public. Ce reguli trebuie respectate

0
25 May 2020 15:27:20
Autor: Borcea Stefan
Primăria Focşani
Primăria Focşani

Accesul publicului în instituţie a fost sistat după instaurarea Stării de Urgenţă. Totodată, şi punctul de lucru de la fosta Vamă a fost deschis.

Primăria Municipiului Focşani a redeschis, de luni, 25 mai, ghişeele de lucru cu publicul din cadrul instituţiei, centrale, cât şi la punctul de lucru din Str Cuza-Vodă nr.56 (fosta Vamă).

Cu această ocazie, au fost redeschise publicului ghişeele pentru registratura generală, urbanism, impozite şi taxe, înmatriculări/radieri auto (Str. Cuza-Vodă nr. 56).

"Accesul în sediul Primăriei se va face în număr de cel mult 18 persoane, cu respectarea regulilor de distanţare socială şi a celorlalte măsuri impuse de situaţia de alertă.La punctul de lucru pentru taxe şi impozite din clădirea fostei coletării vamale, accesul se va face în număr de maxim 10 persoane.  Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Focşani se va redeschide pe data de 2 iunie 2020, conform dispoziţiilor Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, care acum are în componenţa sa şi fostul Minister al Turismului", potrivit Primăriei Focşani.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii