Focşani

articolul anterior articolul urmator

Primăria care a tăiat ajutorul social unor beneficiari. Ei au chiulit de la orele de muncă în folosul comunităţii

2
23 Feb 2021 17:31:53
Autor: Borcea Stefan
Nu toţi beneficiarii de ajutor social vin la muncă
Nu toţi beneficiarii de ajutor social vin la muncă

Focşănenii rămaşi fără ajutorul social dat de Primărie vor avea acest drept suspendat pentru următoarele trei luni.

În luna ianuarie, şapte beneficiari de ajutor social din Focşani au rămas fără acest drept, după ce Direcţia de Dezvoltare Servicii Publice (DDSP) Focşani a transmis către Direcţia de Asistenţă Socială (DAS) Focşani situaţia cu orele de muncă în folosul comunităţii efectuate de persoanele apte de muncă. În această listă se află 27 de persoane, din care  doar 20 dintre acestea s-au prezentat la activităţile specifice.

"Pentru celelalte 7 persoane, care nu şi-au îndeplinit obligaţiile lunare, au fost emise, în termenul legal, dispoziţii pentru:  suspendarea dreptului la ajutor social; încetarea dreptului la ajutor social pentru cei care aveau dreptul suspendat şi în termen de 3 luni de la data suspendării nu şi-au îndeplinit obligaţiile restante.
Municipalitatea va verifica şi în continuare modul în care aceste persoane fac muncă în folosul comunităţii, întrucât toată lumea trebuie să înţeleagă că statutul de cetăţean al Municipiului Focşani presupune, în egală măsură, atât drepturi cât şi obligaţii", potrivit Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Focşani.

Vă mai recomandăm:

Primarul din Adjud face ravagii printre asistaţii social. Câţi au fost tăiaţi de la drepturi pentru că au refuzat munca

Oraşul e plin de asistaţi social, primarul le cumpără angajaţilor şampanie Moet de Crăciun. „De 10 ani, se dau bani grei unei singure firme în preajma sărbătorilor“

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Tomescu Tom
23.02.2021, 18:42:04

Presupun că nu din cauza muncii au dosul cât China ... :))) . Nu ar trebui să primească nici măcar un singur bănuț nemuncit ...

-6 (6 voturi)
Joe
23.02.2021, 18:52:18

"Focsanenii" din poza arata a descremenati, nu vi se pare ? Asa ca ghici ce vor face ? Isi vor lua puradeii si se vor pune ori pe cersit, ori pe smanglit de ici de colo. Atentie la buzunare, oameni buni !

+1 (1 vot)
Modifică Setările