Focşani

articolul anterior articolul urmator

Primarul Focşaniului îşi îndeamnă concetăţenii să se vaccineze: "Haideţi să punem sănătatea noastră pe primul loc"

0
20 Oct 2021 17:10:29
Autor: Borcea Stefan
Primarul Focşaniului a trecut şi prin COVID 19, s-a şi vaccinat
Primarul Focşaniului a trecut şi prin COVID 19, s-a şi vaccinat

Edilul Cristi Misăilă a prezentat şi lista cu cei şapte locuitori ai municipiului care au pierdut lupta cu virusul în ultimele 24 de ore.

După un lung timp de tăcere, autorităţile din Focşani reacţionează faţă de situaţia dificilă pandemică extrem de dificilă prin care trece ţara noastră, cu un număr mare de persoane care şi-au pierdut viaţa din cauza COVID-19. Totodată, s-au înregistrat foarte multe persoane infectate, record de la începutul pandemiei.

Întâmplător sau nu, la concuirenţă cu acţiunea PSD de miercuri, 20 octombrie, când liderii formaţiunii de la Centru au mers să se vaccineze în grup, şi primarul Focşaniului, Cristi Misăilă, a făcut un gest în această direcţie şi a îndemnat populaţia să meargă să se vaccineze.

Într-o postare pe Facebook, Misăilă a arătat că în ultimele 24 de ore şapte concetăţeni din lista de 10 vrânceni au pierdut lupta cu virusul.

„Valul 4 al pandemiei de Covid-19 loveşte crunt România, făcând zilnic sute de victime printre noi şi cei dragi nouă. În fiecare zi, cazurile de persoane infectate se înmulţesc ameţitor, iar numărul celor care pierd lupta cu acest virus creşte de la o oră la alta. Nu putem doar să spunem că nouă nu ni se va întâmpla aşa ceva. Trebuie să înţelegem că, dacă nu ne vom proteja, fiecare dintre noi riscă să se îmbolnăvească, în condiţiile în care spitalele sunt deja pline cu bolnavii de Covid-19. Este vital să înţelegem că ţine de fiecare dintre noi ca să trecem cu bine peste această perioadă, iar vaccinarea poate fi o soluţie în acest sens”, a transmis edilul Focşaniului.

Pentru a fi şi mai convingător, primarul Misăilă a prezentat şi lista focşănenilor care au murit în ultimele ore din cauza complicaţiilor COVID-19, cinci femei şi doi bărbaţi, toţi nevaccinaţi.

Postarea de pe pagina de Facebook nu s-a bucurat foarte mult de susţinerea fanilor săi, care de obicei îi laudă acţiunile . De data aceasta, oamenii l-au sfătuit să-şi vadă de oraş, că ei ştiu să se informeze şi singuri pe teme de COVID-19.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările