Focşani

articolul anterior articolul urmator

Proprietarii autoturismelor scoase la vânzare în parcările din Focşani sunt amendaţi pe bandă rulantă

0
8 Jul 2010 09:01:58
Autor: adevarul

Poliţia Comunitară a dat sancţiuni de peste 3.000 de lei celor care îşi expun maşina spre vânzare pe domeniul public. Parcările s-au transformat în adevărate târguri de maşini. Poliţiştii comunitari sunt pe urma autovehiculelor expuse spre vânzare pe domeniul public, fără autorizaţie.

Parcările din Focşani sunt locaţiile cele mai căutate de cei care vând maşini second-hand aduse din străinătate sau care se decid să renunţe la propriul autoturism.
Numai la ultima acţiune, poliţiştii comunitari au depistat peste zece autovehicule care aveau anunţuri de vânzare în geam. Cei care nu se prezintă la secţia de poliţie pentru a-şi clarifica situaţia riscă să primească amenzi cu sume cuprinse între 500 lei şi 1.500 lei.
Şeful Poliţiei Comunitare Focşani, Ion Gheorghe spune că situaţia este sub control.


"În ultima perioadă, numărul celor care îşi vând maşinile în parcări a crescut, iar controalele vor fi intensificate. Agenţii noştri i-au atenţionat pe cei care îşi expun autoturismele pe spaţiu public şi chiar au dat amenzi pentru că unii dintre proprietari au maşinile de luni bune în parcările din faţa blocurilor"
, a spus şeful poliţiei comunitare.


Laurenţiu Prodan s-a săturat să-şi vadă parcarea din faţa blocului său plină cu maşini de vânzare. „Nu prea mai am să-mi parchez maşina din cauza unora care nu îşi urnesc maşinile de luni bune. Am făcut sesizare, dar chiar dacă s-a dat amenzi, autoturismele nu se mişcă de acolo", recunoaşte focşăneanul.

Peste 25 de persoane au primit avertisment în primele cinci luni ale anului, dintre care zece au fost amendate.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările