Focşani

articolul anterior articolul urmator

Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului de Urgenţă, rezervată exclusiv bolnavilor de coronavirus

0
30 Mar 2020 10:14:04
Autor: Borcea Stefan
Secţia de Infecţioase
Secţia de Infecţioase

Potrivit conducerii Spitalului, s-au asigurat amenajările, dezinfecţia si circuitele pentru un număr de cel putin 130 de paturi, destinate combaterii Covid-19.

Imobilul de pe Strada Comisia Centrală, unde funcţionează Secţia Boli Infecţioase, va fi rezervat exclusiv bolnavilor de coronavirus, fiind asigurate spaţii pentru cel puţin 130 de paturi. Pentru pacienţii care necesită urgenţă, s-a anunţat că s-au relocat toate celelalte secţii de profil care erau în pavilionul Boli Infecţioase, în pavilionul central al spitalului.

”Compartimentele Oncologie şi Hematologie au fost relocate la etajul 3 al Pavilionului Central, efectuându-se în această locaţie internările de zi pentru continuarea tratamentului chimioterapie etc; Compartimentele Gastroenterologie, Diabet zaharat, Reumatologie au fost relocate la etajul 4 în Pavilionul Central în cadrul Secţiei Interne. Ambulatoriul diabet va funcţiona de luni în Ambulatoriul central al spitalului, prin telemedicină. Până la noi reglementări, activitatea Bazei de tratament a fost suspendată., se menţionează în comunicatul Spitalului Judeţean ”Sf. Pantelimon” Focşani.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii