Focşani

articolul anterior articolul urmator

Sediul Romtelecom din Focşani a fost cumpărat de Ministerul de Interne şi dat în administrare Jandarmeriei Vrancea

0
4 Dec 2020 15:37:34
Autor: Borcea Stefan
Noul sediul al Jandarmeriei Vrancea
Noul sediul al Jandarmeriei Vrancea

Imobilul în care îşi vor desfăşura activitatea jandarmii vrânceni a fost inaugurat vineri, 4 decembrie, în prezenţa autorităţilor.

Vineri a fost dat în folosinţă noul sediu al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea, situat în municipiul Focşani, pe strada Mărăşti Nr. 2.

Evenimentul a avut loc  în prezenţa colonelului Gheorghe Marian Brâncoveanu, din partea comenzii Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, dar şi a autorităţilor judeţene şi locale, precum şi a reprezentanţilor structurilor teritoriale ale M.A.I.

Noul sediu al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea, care corespunde actualei concepţii de asigurare a ordinii publice şi asigură condiţii de muncă la standarde europene, este amplasat în apropierea principalelor obiective date în competenţa inspectoratului, ceea ce permite o deplasare rapidă a efectivelor în zona de competenţă.

Imobilul a aparţinut Romtelecom, dar acum se află în proprietatea statului român şi în administrarea Ministerului Afacerilor Interne, prin Unitatea Militară 0965 Focşani.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările