Focşani

articolul anterior articolul urmator

Spectacol aniversar Horia Moculescu la Ateneul Popular "Mr. Gh. Pastia". Compozitorul a fost declarat recent cetăţean de onoare al Focşaniului

0
26 May 2017 10:01:18
Autor: Borcea Stefan
Horia Moculescu
Horia Moculescu

Evenimentul va avea loc pe data de 30 mai, de la ora 19.30 şi este dedicat împlinirii a 80 de ani a compozitorului focşănean.

Marţi, 30 mai, la ora 19.30, la Ateneul Popular Mr. Gh. Pastia  va avea loc un concert aniversar în onoarea compozitorului Horia Moculescu, care a împlinit recent vârsta de 80 de ani.

Compozitorul a fost declarat pe 28 martie cetăţean de onoare al municipiului Focşani, iar marţi, la ora 16.00, va primi la Consiliul Local placheta care atestă acest titlu.

Seara, va avea loc spectacolul aniversar, invitaţi fiind Corina Chiriac, Alexandra Velniciuc, Nidia Moculescu, Viorel Gavrilă şi Titus Andrei.

Chiar dacă nu este la origini vrâncean, Horia Moculescu a promovat muzica focşăneanului Florentin Delmar, cu care a fost prieten, la Focşani existând Festivalul care poartă numele acestuia şi pe care compozitorul îl jurizează în calitate de preşedinte de 39 de ani.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările