Focşani

articolul anterior articolul urmator

Table interactive de 135.000 de euro au intrat în dotarea liceelor din Vrancea

0
22 Apr 2021 15:32:21
Autor: Borcea Stefan
Tablele au fost achiziţionate din finaţare externă
Tablele au fost achiziţionate din finaţare externă

Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea va distribui 71 de table interactive către 16 unităţi de învăţământ liceal din judeţul Vrancea.

Tablele interactive au fost achiziţionate de către Ministerul Educaţiei, prin aplicarea prevederilor Ordinului ministrului educaţiei şi cercetării nr. 3166/21.01.2021 privind criteriile de repartizare a laptopurilor achiziţionate de Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanţare Externă prin Proiectul privind învăţământul secundar - ROSE.

Fiecare tablă interactivă este completată cu un videoproiector şi o unitate PC i5. Echipamentul primit  are o valoare totală de 665.105,28 lei (TVA inclus).

"Reamintim că, din data de 10 aprilie 2021, 874 de laptopuri au fost date în folosinţă gratuită elevilor care nu dispun de echipamente electronice proprii (desktop, laptop, tabletă), pentru a le permite participarea la activităţi de învăţare care au componentă digitală sau la activităţi de învăţare online. Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Vrancea apreciază că noua achiziţie de echipamente electronice va contribui la creşterea calităţii actului educaţional în unităţile de învăţământ liceal vrâncene", potrivit IŞJ Vrancea.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările