Focşani

articolul anterior articolul urmator

Trei familii sărmane, două din Vîrteşcoiu şi alta din Goleşti, ajutate de pompieri să depăşească cu bine sărbătorile

0
17 Apr 2014 16:42:57
Autor: Borcea Stefan

În colaborare cu Asociaţia „Pompierii Vrânceni”, au fost achiziţionate produse alimentare de bază, produse specifice Paştelui, dar şi dulciuri pentru copiii din aceste familii.

Pompierii au vizitat  trei familii sărmane în Joia Mare a Paştelui. În colaborare cu Asociaţia „Pompierii Vrânceni”, aceştia au achiziţionat produse alimentare de bază, produse specifice Paştelui, dar şi dulciuri pentru copiii din aceste familii.

Darurile au ajuns astfel la două familii din comuna Vârteşcoiu, unde am poposit şi în prejma Crăciunului şi la o familie din localitatea Goleşti.

Poveştile lor sunt triste, toate au venituri foarte mici şi copii în întreţinere pentru care trebuie să asigure condiţiile astfel încât grija zilei de mâine să nu fie o povară şi pentru cei mici. 

"Şi în acest an, în prejma Învierii Domnului am dorit să fim alături de câteva familii cu venituri modeste, încercând să aducem un pic din bucuria Sfintelor Sărbători Pascale în casele lor. Acestea sunt momente când grijile ar trebui să nu umbrească liniştea căminelor, iar familiile ar trebui să poată petrece împreună zilele de sărbătoare”, a transmis locotenent colonel Flaviu-Dorel Chiscop, inspectorul şef al I.S.U. Vrancea.


 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii