Focşani

articolul anterior articolul urmator

"Ultima ţigară", savurată cu cafea la ofertă într-o cafenea din Focşani

0
15 Mar 2016 09:30:53
Autor: Borcea Stefan
Oferta localului
Oferta localului

O cunoscută cafenea din municipiul Focşani îşi îmbie clienţii fumători să-i calce pragul pentru a suvura o cafea şi o ţigară la un preţ special.

De miercuri, 16 martie, intră în vigoare legea care interzice fumatul în spaţiile închise. O cunoscută cafenea din Focşani a decis să vină cu o ofertă specială pentru clienţii fumători în ultima zi când mai pot să se bucure de libertatea de a fuma nestingheriţi.

"Mai sunt două zile în care poţi savura o ţigară într-un spaţiu public închis. Toţi fumătorii vor avea un preţ special la cafea, doar 3 lei! Savurează ”ultima” ţigară alături de o cafea bună şi încearcă experienţa noastră. Iar de pe 16 martie te vom aştepta cu alte surprize chiar dacă eşti fumător sau nu", este reclama pe care şi-o face cafeneaua.

Patronii restaurantelor din Focşani au spus că se vor conforma legii, găsind şi unele portiţe legale pentru fumători.

“În mod clar, fumatul va fi interzis definitiv la noi în restaurant. Pentru fumători, că tot a venit primăvara, vom amenaja nişte mese afară pe terasă. În sensul acesta, am achiziţionat şi nişte pături pufoase, pentru cei care îndură frigul mai greu. În orice caz, noi, ca restaurant, care avem trei locaţii în trei zone diferite, susţinem această lege şi nu văd de ce oamenii nu s-ar conforma. Din studiile făcute de noi, avem o creştere a clientele de nefumători”, ne-a declarat Iuliana Stanciu, administratorul restaurantului “Dana” din Focşani.

În aceeaşi idee s-a arătat a fi şi administratorului restaurantului Casa Veche din Focşani. Acesta crede că România trebuia să facă acest mai demult.

“Dacă tot avem pretenţii de ţară civilizată, atunci este foarte bine venită această lege. Eu sunt nefumător şi în ultima perioadă am tot avut discuţii cu clienţii legat de ce se va întâmpla peste două săptămâni. Le-am spus că nu există compromis, pentru că sancţiunile sunt la mine. Şi este vorba de amenzi mari. Începând cu data de 16 martie, clar, vor dispărea scrumierele de pe mese. Deja am comandat la tipografie un set de pliante prin care explicăm pe înţelesul tuturor că nu mai este posibil să se fumeze în restaurante. Nu pot să-mi dau seama dacă vor fi influenţate vânzările, dar ştiu că oamenii nu vor mai sta cu orele în restaurante, cu un pachet de ţigări şi un pahar în faţă, aşa cum se întâmplă în prezent”, ne spune Giani Iacob, administratorul restaurantului Casa Veche.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările