Focşani

articolul anterior articolul urmator

(UPDATE) Focşani: O hală dezafectată de la MOPAF a luat foc în urmă cu două ore

0
26 Jan 2010 13:07:19
Autor: adevarul
Intervenţia pompierilor a durat aproape o oră
Intervenţia pompierilor a durat aproape o oră

Pompierii spun că focul a fost provocat de fumatul în locuri nepermise sau neprotejate. Cel mai probabil, chiştocul a fost aruncat de un boschetar care dormea în respectiva hală.

În urma incendiului au ars, conform reprezentanţilor ISU, peste 500 de kilograme de deşeuri textile, vată minerală, anvelope uzate, hârtie şi cartoane. Pompierii cred că, cel mai probabil, focul a pornit de la un chiştoc aruncat de unul dintre oamenii străzii care se adăpostea în incinta halei.

O hală situată pe strada Anghel Saligny din municipiu a luat foc în această dimineaţă în jurul orei 11.00. Spaţiul aparţine societăţii Mopaf. Incendiul a fost anunţat prin 112 de către angajata unei benzinării aflate în imediata apropiere, care s-a temut ca focul să nu se extindă.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale iar intervenţia a durat circa o oră. Cauza probabilă a incendiului va fi stabilită de reprezentanţii ISU în cursul zilei de azi.

O hală aparţinând aceleaşi societăţi a ars în întregime în urmă cu câteva luni. Atunci, focul a pornit de la scânteile produse de la un flex folosit de muncitori pentru dezafectarea halei.Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările