Focşani

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Şcoală din Vrancea, transformată în noaptea de revelion în spaţiu de dans pentru localnici. Primarul: „Sunt oamenii noştri, trebuie să-i ajutăm“

0
2 Jan 2018 10:09:11
Autor: Borcea Stefan
Şcoala unde a avut loc petrecerea
Şcoala unde a avut loc petrecerea

Potrivit petrecăreţilor, localnici dintr-o comună din Vrancea, distracţia în şcoală a fost aprobată de către primar şi directorul şcolii.

Un spaţiu în care învaţă elevii de la Şcoala Nr. 1 din Jitia a fost transformat în noaptea de Revelion în sală de dans de un grup de localnici din comună.

Aceştia, cu acordul autorităţilor şi al conducerii şcolii, au ridicat praful până în tavan cu dansurile lor.

Din imagini se poate observa că la distracţie au luat parte şi copii. Tot în spaţiul respectiv s-au întins şi mesele cu bucate, spre satisfacţia petrecăreţilor care s-au distrat până în zori. Mai mult decât atât, unii dintre ei au ales să posteze pe reţelele de socializare imagini de la distracţia din şcoală.

Contactat telefonic, primarul comunei, pesedistul Ion Păun, ne-a spus că a fost de acord cu distracţia tinerilor. "Avem un cămin cultural, dar nu sunt condiţii, o sală a fost demolată de fosta conducere şi vrem să facem alta. Nu mi se pare nimic anormal. E o şcoală mai veche. Ce să facem, sunt oamenii noştri, trebuie să-i ajutăm. Tineretul trebuie să se distreze undeva până le facem condiţii", ne-a declarat primarul Ion Păun.

Imagini contul de Facebook Simona Negoiţă

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările