Focşani

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Aventurile „Ţăranului Sărac” din Cîmpineanca, cu berbecii "Ponta", "Băsescu" şi turma de oi din Parlament

3
2 May 2013 16:28:11
Autor: Borcea Stefan
Berbecii politici, pregătiţi pentru marea bătălie
Berbecii politici, pregătiţi pentru marea bătălie

Constantin Crăciun, alias „Ţăranul Sărac”, este protagonistul unui filmuleţ pamflet postat pe YouTube intitulat „Mioriţa electorală”.

Cunoscutul fermier vrâncean Constantin Crăciun, căruia i se mai spune „Tăranul Sărac” din Cîmpineanca, este iarăşi actor într-un  filmuleţ pamflet de parodiere a personajelor politice din România.

Folosindu-se de animalele din curtea sa şi în mod special de turma sa de oi şi de berbeci, „Ţăranul Sărac” a compus un scenariu care are ca temă lupta pentru ciolan care se duce la nivel înalt în ţara noastră, în detrimentul populaţiei.

Vedetele filmuleţului postat pe YouTube sunt cei doi berbeci ai săi, pe care i-a botezat pe unul Ponta şi pe celălalt Băsescu, care duc o bătălie straşnică pentru supremaţie.

Cine a câştigat din confruntare, puteţi afla vizionând filmuleţul realizat de Silviu Stanciu, de la Sindicatul Ţăranilor "PROPACT".

Constantin Crăciun, în vârstă de 71 de ani, a devenit celebru, în 2007, după ce la poarta casei sale din Cîmpineanca şi-a montat o firmă pe care a scris „Microferma Ţăranului Sărac din Uniunea Europeană". Constantin Crăciun are 31 de hectare de teren, atât vie cât şi teren arabil, dar şi o moară ecologică. Cu toate acestea spune că pământul nu i-a adus niciun câştig.

Mai puteţi citi:

„Ţăranul sărac” şi oaia lui „Frumuşica”, cu semănatul la partidele politice

O zi din viaţa „Ţăranului sărac” Constantin Crăciun

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

vasilica stroe
7.04.2014, 09:37:28

FELICITARI,AUTORILOR!!! ESTE O PERLA,...DACA ATI PUTEA=DACA S_AR INCUVIINTA EXPUNEREA PE PROGRAMUL NATIONAL TV!!! PROGRAMUL 1,SA VADA TOT NATUL!!!!! CACI SITUATIA ESTE COMUNA,INTREGII TARI,NU DOAR PROVINCIEI EUROPENE VRANCEA!!!!! MAMA LOR DE HOTI!!!!!!

+1 (1 vot)
vasilica stroe
7.04.2014, 09:39:21

AM RAS CU LACRIMI!!! TARE DE TOT SI...AMBITIOS berbecul BASESCU!!!! PONTA-prostovan si cu eschive,ca de obicei!!!!

+1 (1 vot)
vasilica stroe
7.04.2014, 09:41:15

FELICITARI SI URAREA DE ''PASTE FERICIT''CELOR CARE AU BUCHISIT LA FILMULET!!! MOSUL-ARE UMOR,SA_I DEA DUMNEZEU SANATATE!!!

+1 (1 vot)
Modifică Setările