Focşani

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Pesediştii, supăraţi că nu au ştiut să-şi vândă imaginea. „Eu aş da ordin ca şi primarii să-şi facă Facebook. Să ia două babe şi trei moşi“

10
17 Sep 2019 17:44:50
Autor: Borcea Stefan
Parlamentarii partidului au venit în Vrancea, la tabăra de vară a TSD
Parlamentarii partidului au venit în Vrancea, la tabăra de vară a TSD

Discuţiile pe această temă au fost purtate la tabără de vară a tinerilor social democraţi din Vrancea, care a avut loc între 9 şi 11 septembrie la Lepşa.

Săptămâna trecută, în Munţii Vrancei, PSD a organizat tradiţionala tabără de vară a tinerilor social-democraţi din Vrancea.

La dezbaterile pe diverse teme au participat senatorul PSD de Vrancea Cristian Dumitrescu, fostul ministru al Educaţiei Ecaterina Andronescu, dar şi deputatul Nicuşor Halici, preşedintele Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor. Ei au răspuns întrebărilor tinerilor prezenţi la şcoala de vară, iar una dintre discuţii s-a oprit asupra posibilităţii ca partidul să fie mai activ pe reţelele de socializare. Intervenţiile acestora au fost filmate şi prezentate pe postul local de televiziune Atlas (de la minutele 25.15 la 29.00)

“Drama noastră, ca partid, este că nu am fost în stare, după atâţia ani de guvernare, să ne facem şi noi un post de televiziune, nişte presă, nu am fost în stare”, a spus Ecaterina Andronescu.Unul dintre tineri a indicat şi soluţia unor troli pe Facebook, pentru contracararea celor din opoziţie.

“Aici avem o mare problemă, pentru că pe Facebook chiar puteam face. Noi, dacă am văzut că nu reuşim acolo, deci o greşeală a conducerii înţelepte a partidului acesta, dacă am văzut că avem televiziunile împotriva noastră, presa scrisă împotriva noastră, că presa este infestată cu «scriem la ordine» de către domnii acoperiţi, noi trebuia să fim pe locul I cu Facebook. Să luăm  tineri şi să stea toată ziua să facă, să avem de zece ori mai mult decât au ei. Şi atunci, altfel era situaţia”, a spus în intervenţia sa Cristian Dumitrescu.

Peste senator a intervenit din nou colega sa, Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educaţiei.

“Ăsta era subiectul şi la Sulina. O parte din tineretul din toată ţara a avut tabără de vară. Şocată am fost, pentru că am fost la toate ediţiile unde erau 1.200-1.300 de tineri, iar acum erau 200 de tineri. M-a şocat numărul mic de tineri. Eu nu l-am văzut ca un lucru pozitiv”, a menţionat Ecaterina Andronescu.

Mai optimist s-a arătat deputatul Nicuşor Halici. “Astăzi partidul are o echipă de oameni care a început să acopere, puţin ce-i drept, pentru că lucrurile se construiesc în timp şi pe partea de online”. Senatorul Dumitrescu i-a reproşat în glumă lui Halici că nu are Facebook şi a emis şi o soluţie pentru rezolvarea situaţiei. “Amărâtul acela de Codrin a încercat să facă ceva, dar în sfârşit. Eu aş da ordin şi primarii să-şi facă Facebook. Să ia două babe şi trei moşi. Să ai o echipă a ta la primărie, acolo”, a spus Cristian Dumitrescu.


 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

10 Comentarii

Sacha Durand
17.09.2019, 18:01:45

Tineri psd-isti ? Exista asa ceva ? cred ca doar printre analfabetii formati de madama aia.....Ocoliti oamenii prosti....e un sfat prietenesc !

+5 (5 voturi)
Tomescu Tom
17.09.2019, 18:29:37

Sacha Durand Ce nu inteleg ei, psd-istii, este ca ei au deja o imagine ..pe care nu o cumpara nimeni ! Stim ca ei s-ar vinde oricui , pe oricat .. .. insa au " marfa " stricata , toxica ! Insa ei traiesc din plin visul " statului paralel " ... de zici ca au fumat cine stie ce , de nu mai vad realitatea ce ii inconjoara .. La cum gandesc , parca ar fi clienti ai sectiilor de psihiatrie, lasati in libertate !

+6 (6 voturi)
inuendo
17.09.2019, 18:04:33

Atenție mare! La pzd vin de regulă tineri fără coloană vertebrală, leneși și indolenți, nerăbdători să urce în ierarhia socială și politică, cu orice preș, cu orice mijloc.

+6 (6 voturi)
Tomescu Tom
17.09.2019, 18:05:51

Breeeee ....conturi au toti pe retelele de socializare ! Partea proasta este ca foarte multi din cei ce ii doriti activi pe retele ... habar nu au sa lege doua vorbe ! Aveti o tona de analfabetizati cu diploma ... asta e realitatea ! Asta va este electoratul , astia va sunt membrii de partid ...iar tineretul ala la care faceti referire, sunt doar o adunatura de viitori fripturisti , fii si fiice, beizadele ale cadrelor deja bine infipte in structura de partid si administratiei de stat si locale ..... Aia 200 ..stransi ..erau PCR-istii PSD-ului ... Pile, Cunostinte , Relatii :)))) Astia deja au cartile facute pentru functii si joburi grase in cadrul sistemului mafiot instituit de PSD .. . Aia cinstiti ... va put , va strica feng-shui-ul ... :))

+6 (6 voturi)
Tomescu Tom
17.09.2019, 19:05:23

Senatorul Dumitrescu... are la dispozitie, armata de postaci ...care posteaza doar la ordin ! Si daca bani nu e ...nimic nu e ! :)) Sustinatorii mafiei psd-iste .. nu sunt decat simpli mercenari ! Acesta este un fapt ! Pe retelele sociale ..rar gasesti un sustinator psd-ist, cu un cont valabil ! Pur si simplu le este rusine sa se afiseze ! Stiu cu totii ca traiesc de pe urma hotiei partidului... Si ca sunt complici !

+6 (6 voturi)

Vezi toate comentariile (10)