Focşani

articolul anterior articolul urmator

Taxiurile consilierului local PSD Daniel Ungureanu circulă fără asigurare obligatorie de răspundere civilă VIDEO

2
12 May 2021 10:26:11
Autor: Borcea Stefan
Taxiul lăsat fără plăcuţe
Taxiul lăsat fără plăcuţe

Oamenii legii de la Poliţia Rutieră Focşani i-au luat plăcuţele de înmatriculare şi talonul, iar taxiul a ocupat mai multe zile domeniul public.

Se ştie că alesul local PSD Daniel Ungureanu este proprietarul unor licenţe de taxiuri şi autoturisme de taximetrie în municipiul Focşani.

Săptămâna trecută, una dintre maşinile sale a fost oprită în trafic de un echipaj de poliţie, iar pentru că şoferul nu a putut prezenta asigurarea obligatorie de răspundere civilă, pentru că nu avea aşa ceva, oamenii legii i-au reţinut şoferului plăcuţele de înmatriculare şi talonul/

După cum reiese din lege, transportul de persoane în regim de taxi fără autorizaţie valabilă înseamnă indisponibilizarea autoturismului pe o perioadă de 6 luni. 

Practic, un taxi fără asigurare duce la pierderea valabilităţii autorizaţiei de transport (art. 12 din legea 38/2003).

 Timp de mai multe zile, autoturismul, fără numere de înmatriculare, a stat parcat în staţia de la Luk-Oil, vizavi de Catedrala Ortodoxă. În şedinţa Consiliului Local, consilierul USR-PLUS i-a făcut o interpelare colegului Daniel Ungureanu, dar acesta a ieşit din online.

„Această maşină ocupă domeniul public, parcată fiind la staţia de alimentare cu combustibil Luk Oil din centrul oraşului. Vă rog, domnule Ungureanu, nu daţi bir cu fugiţii. Văd că aţi ieşit din online, vă rog să remediaţi această problemă. Îl rog şi pe domnul director de la Poliţa Locală să ia măsuri în acest sens şi să dispună ridicarea acestei maşini, în colaborare cu domnul Statache de la Parching”, a spus Alexandra Tătaru în şedinţă.

Contactat telefonic, Daniel Ungureanu nu a răspuns pentru a-şi spune punctul de vedere. Marţi, 11 mai, maşina fără numere de înmatriculare se afla în continuare în staţia de taxiuri de la Luk-Oil, cu şofer în ea, aşteptând probabil clienţi.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Utilizator Adevărul
12.05.2021, 11:59:10

Comentariu considerat abuziv.

imsi1 imsi1
12.05.2021, 12:02:18

Sa faca comisoe de ancheta parlamentara sa l ancheteze pe taximetrist. Probabil ca chestia a fost pusa la cale de vreo consiliera USR ista fix ca aia talamba din Timisoara.

-3 (3 voturi)
Modifică Setările