Focşani

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Tricolor de dimensiuni impresionante, desfăşurat într-o comună din Vrancea. „A fost frig, dar ne-am încălzit sufletele“

2
29 Nov 2018 17:46:30
Autor: Borcea Stefan
Tricolorul uriaş de la Năruja
Tricolorul uriaş de la Năruja

Evenimentul a fost organizat de Biblioteca Comunală din Năruja, în cinstea Zilei Naţionale şi a Centenarului Marii Uniri.

Joi a fost o zi specială în comuna Năruja, unde Biblioteca Comunală, în colaborare cu şcoala şi parohia din localitate au organizat un eveniment de suflet închinat Zilei Naţionale a României şi Centenarului Marii Uniri.

Elevii şcolii au reuşit să-i impresioneze până la lacrimi pe localnicii prezenţi în curtea Căminului Cultural cu o scenetă de război, iar la final a fost desfăşurat un drapel tricolor în lungime de 150 de metri.

"Drapelul a fost comandat de primărie şi are 150 de metri şi nu 100, cât este vârsta României Mari, tocmai pentru faptul că vrem ca şi peste 50 de ani să ne sărbătorim ţara cu acest drapel. A fost frig la Năruja astăzi, dar ne-am încălzit sufletele", ne-a declarat Adrian Bratie, bibliotecarul comunei.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Rapidulet
29.11.2018, 18:07:52

Felicitari pentru initiativa!

Quantum Astrologie
29.11.2018, 19:33:12

*Citești întreg textul cu atenție. Luna se află în fecioară, din data de 29.11.2018 ora 13.07 până pe data de 1.12.2018 ora 16.48. Luna în fecioară are următoarele caracteristici: Luna în Fecioară: Sănătate, boală, stare de bine, lucruri care necesită precizie și perfecțiune, igienă, nutriție, ierburi, vitamine, forțele armate, îmbrăcăminte, locul de muncă, colegi de muncă, lucrările de magie albă și vindecarea celorlalți, servicii făcute altora. Lucruri care implică detalii. Spitale, vindecare, profesia medicală, instituții, birocrație, scriptologie, atenție acordată detaliilor. Fecioara trage spre schimbare. În această perioadă EVITĂ intervențiile chirurgicale la intestine, anus sau sistemul digestiv în general. Lucrările magice guvernate de Mercur sunt eficiente în acest timp. ----------------------------- Mai multe despre fazele lunii: https://www.seruah.com/sincronizeaza-ti-magia-dupa-fazele-lunii-si-evita-cursul-vid-al-lunii.html

Modifică Setările