Focşani

articolul anterior articolul urmator

Vulcanizarea pe roţi, afacerea unui vrâncean cu iniţiativă. Serviciul mobil funcţionează non-stop

0
5 Jan 2021 14:14:09
Autor: Borcea Stefan
Atelierul pe roţi se poate deplasa oriunde este solicitat FOTO: Facebook: VLC Vulcanizare Mobilă Vrancea
Atelierul pe roţi se poate deplasa oriunde este solicitat FOTO: Facebook: VLC Vulcanizare Mobilă Vrancea

Vulcanizarea mobilă este un serviciu unic pentru Vrancea şi poate deservi clienţi din zonele învecinate ale judeţului, cum ar fi Tecuci sau Râmnicu Sărat. Afacerea a fost deschisă la începutul anului.

Un bărbat din Vrancea a început chiar din prima zi a acestui an o afacere unică în judeţ şi în zonă: un serviciu de vulcanizare mobilă, care vine în sprijinul posesorilor de autovehicule.

Valentin a preluat ideea din străinătate, acolo unde a văzut cât de util poate fi un astfel de serviciu şoferilor rămaşi cu maşinile în pană.

„Am avut ocazia să văd ce înseamnă vulcanizare mobilă prin ţările pe unde am fost, dar şi în România, în vestul ţării şi am zis să încerc şi eu. De obicei, în acest sezon oamenii stau la cozi la vulcanizări, să-şi schimbe anvelopele cu cele de iarnă şi eu pot să fiu soluţia care vine în întâmpinarea celor care consideră timpul preţios. În duba pe care am amenajat-o am absolut toate instrumentele care există şi la o vulcanizare clasică”, ne spune Valentin.

Bărbatul este la prima experienţă în această meserie, dar spune că are habar despre munca pe care o desfăşoară, pentru că a fost nevoit să înveţe iar investiţiile făcute în echipamentele pe care le-a achiziţionat la mâna a doua vor fi amortizate prin muncă şi seriozitate.

FOTO: Facebook VLC Vulcanizare Mobilă Vrancea

„Nu am alţi angajaţi, ci eu sunt şi patronul, şi meseriaşul. Mă deplasez oriunde sunt solicitat, chiar şi la domiciliul clientului. Am gândit că pot acoperi tot judeţul Vrancea, dar şi zonele învecinate, cum ar fi Râmnicu Sărat, Tecuci. În plus, am pe stoc şi anvelope, dar şi jante, dacă mi se solicită din partea clientului”, ne mai spune Valentin.

Bărbatul susţine că lucrează în regim non-stop şi că preţurile pe care le practică nu diferă de cele existente la o vulcanizare clasică, costurile suplimentare fiind legate de deplasările la distanţe mai mari pe care le face.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Idee de afacere în prag de iarnă. „Stai în casă la televizor, în timp ce cineva afară îţi schimbă cauciucurile“

GHID Cum să îţi deschizi vulcanizare, service sau spălătorie auto

FOTO: Facebook VLC Vulcanizare Mobilă Vrancea

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările