Focşani

articolul anterior articolul urmator

Ziua Europei vitregeşte bugetul Consiliului Judeţean Vrancea de bani grei. Vedeta zilei: Alexander Rybak, câştigătorul Eurovision 2015

0
6 May 2015 17:58:31
Autor: Borcea Stefan
Alexander Rybak a câştigat Eurovision în 2009
Alexander Rybak a câştigat Eurovision în 2009

Pe lângă manifestările la care sunt chemaţi să participe elevi, în Piaţa Unirii va fi avea loc şi un spectacol avându-l ca principal protagonist pe Alexander Rybak, câştigătorul ediţiei din 2009 a Eurovision.

Ziua Europei va fi marcată la Focşani printr-o serie de manifestări cultural-artistice, care se vor desfăşura pe tot parcursul zilei de sâmbătă, 9 mai.

Principalele costuri vor fi suportate din bugetul Consiliului Judeţean Vrancea, care are alocat încă de la începutul anului 200.000 de lei, dar, ca şi anul trecut, este foarte probabil ca suma să fie mult mai mare.

La ora 10.00 va avea loc deschiderea ”Târgului ofertelor şcolare” si tot la aceeasi ora are loc ”Eurocross-ul Vrancei”. Startul  va fi dat de la Mausoleul Eroilor din municipiul Focşani, premierea câştigătorilor urmând să aibă loc la ora 11.00 în Piaţa Unirii.

Manifestările destinate Zilei Europei vor continua la ora 12.00 cu evenimentul ”Steluţele Europei” care se va desfăşura la Sala de Şedinţe a Consiliului Judeţean, iar la ora 14.00 tinerii sunt invitaţi să reconstituie ”Harta Europei” într-o competiţie amuzantă.

De la ora 11.00 Garnizoana Focşani va organiza un moment omagial la Statuia Independenţei de pe strada Cuza Vodă.

La ora 16.00 va avea loc un eveniment în premieră – ”Caravana Europei” pentru elevi fiind un prilej pentru a descoperi tradiţiile tărilor care compun Uniunea Europeană. ”Caravana Europei” va începe în Piaţa Unirii, iar aceasta se va deplasa şi în Parcul Schuman, Piaţeta Teatru, strada Republicii şi B-dul Unirii.

De la ora 17.30 în Piaţa Unirii va începe un spectacol, la care isi vor da concursul artiştii de la Ansamblul Folcloric ”Ţara Vrancei”,  DJ LLP, la 18.15 va urca pe scenă Teodor Balet, iar de la ora 18.20 Alexandra Ungureanu&Crash.De la ora 19.05 pe scenă va urca What’s Up, iar la 19.45 va cânta Mandinga.

Spectacolul va continua cu Alexander Rybak, câştigătorul ediţiei din 2009 a Eurovision si se va încheia cu recitalul Direcţiei 5.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările