Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Întrebăm România. Cum pot gălăţenii să-şi spună opiniile despre ceea ce aşteaptă de la autorităţi în anii ce vin

0
13 May 2018 09:40:21
Autor: Costel Crangan
Operatori de sondaj la Galaţi FOTO comunitatea Curăţăm Galaţiul
Operatori de sondaj la Galaţi FOTO comunitatea Curăţăm Galaţiul

Acest lucru este posibil  prin campania naţională de consultare intitulată „Întrebăm România Împreună". Opiniile (într-un chestionar cu 10 întrebări) pot fi transmise pe internet sau operatorilor de sondaj care vor fi prin Galaţi în următoarele săptămâni.

La 100 de ani de la Marea Unire, Platforma România 100 organizează o campanie amplă de consultare naţională: „Întrebăm România Împreună". Campania a început pe 10 mai şi are la bază un chestionar cu 10 întrebări. Scopul este acela de a afla care sunt problemele şi priorităţile reale ale oamenilor pentru anii care vin.

Proiectul se va desfăşura pe durata a 100 de zile, cu implicarea a peste 1000 de voluntari din comunităţile locale România 100 şi îşi propune să strângă opinii şi propuneri de la cât mai mulţi cetăţeni.

Campania are două componente: dezbateri publice şi chestionar, care va fi aplicat atât online, cât şi în discuţii faţă în faţă.

Chestionarul online conţine întrebări esenţiale despre ce doresc românii pentru următorii 10 ani. Va fi completat şi la Galaţi, în discuţii directe, pe stradă, de către membrii Comunităţii RO100 Curăţăm Galaţiul. Poate fi completat aici.

Comunitatea locală “RO100 Curăţăm Galaţiul” a demarat campania de consultare a gălăţenilor sâmbătă 12 mai, în Grădină Publică. 

„Vom fi în stradă şi în următoarele săptămâni, deoarece vrem să înţelegem ce funcţionează bine, ce am putea îmbunătăţi şi ce nu funcţionează din punctul de vedere al celor care îşi doresc schimbarea. Vrem să vă ascultăm”, au transmis organizatorii.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii