Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Acţiune comună a poliţiştilor de la Transporturi din Galaţi şi Iaşi.  Oamenii legii au descoperit mai multe fapte penale

0
16 Mar 2018 16:57:47
Autor: Valentin Trufasu
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii secţiilor regionale de Poliţie Transporturi Iaşi şi Galaţi au organizat o acţiune comună pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice şi crearea unui climat corespunzător de siguranţă la transport călătorilor şi bunurilor acestora.

În perioada 14–15.03.2018,  în vederea asigurării respectării legii şi creerii unui climat de siguranţă la transportul feroviar, precum şi pentru combaterea faptelor penale şi contravenţionale pe raza de competenţă, secţiile regionale de Poliţie Transporturi Iaşi şi Galaţi  au organizat o acţiune comună la care au participat 209 poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi inspectori S.T.F.C.

”În cadrul acţiunii, au fost verificate 41 societăţi comerciale, au fost patrulate 250 de trenuri de călători şi 126 de staţii, au fost controlate 36 de autoturisme şi legitimate 664 de persoane. Totodată, au fost aplicate 196 sancţiuni contravenţionale, dintre care 94 la Legea 61/1991, 48 la H.G. nr. 203/1994 şi 12 la Legea 12/1990, valoarea amenzilor fiind de 29.210 lei”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţiştii au constatat săvârşirea a şapte infracţiuni, respectiv crearea de plusuri în gestiune, înşelăciune, fals material şi uz de fals, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul nejustificat al unei persoane de a prezenta organelor competente documentele legale şi bunurile din patrimoniu, în scopul împiedicării verificărilor financiare, fiscale sau vamale, în termen de cel mult 15 zile de la somaţie.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările